Att öppna en ny värld

on

Att öppna en ny värld på internet är inte speciellt svårt, har jag märkt de senaste dagarna. Några tangentknappar dit och några här, några bilder och vips har man skapat en ny blogg. Jag som inte skulle blogga mer. Plus att jag ”upptäckt” facebook. Finns det någon mer än jag som totalt dissat hallåminnunaärhärboken?!
Har kommit i kontakt med folk som faktiskt betytt något en gång i tiden *ser glad ut*

Jag är fortfarande chockad av internetvärlden.

Snabbt över till ett annat internetiallt problem. Letar genast efter alla smileysar…var är ni? Hm hittar media, ljud, bild, video…var är mina små gubbar. Jag behöver ju er t.ex NU när jag normalt hade lagt in en smiley *letar*…hittar inga.

Hur som haver, känner jag mig lite glad för den här bloggen känns tusen ggr mer personlig än min gamla. Dessutom med mitt namn. Farväl fru Anonym. Nu får jag tänka på vad jag skriver. Varje dag säger jag till Jess att – jag ska vara snäll idag;-)

Nu ska jag leta gubbar, dricka te och sen kanske jag bloggar lite mer på riktigt.

Alltid/Jenny

En kommentar Lägg till din

  1. gail skriver:

    kul att du inte försvann ifrån cyberworld

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s