Om att känna flyt…

on

Åh Gud…Idag vaknade Gud på min sida. Eller någon annan där oppe..
För hela dagen har jag känt mig så hoppfull och glad! Har hänt en massa bra och positiva saker idag och det känns bra inför helgen som kommer gå i agilityns tecken= det blir bara bättre och bättre! En dag med flyt:-)

På lördag ,direkt efter tentan,ska vi gå en blindbyteskurs och på söndag blir det träning inomhus.  Vet inte om jag kommer använda blindisarna men jag vill varje fall förstå och kunna lära in dom om lusten faller på. Jag kommer ju inte nitiskt följa ett system, ( vilket är poppis nu) utan köra ett hopplock av det som känns bra och sen får vi se..det passar mig bättre! Jag vill inte fråga-får man göra så här, utan jag vill säga till mig själv-så här gör jag här! Mao jag kommer träna så det passar mig och min hund.

I onsdags var vi iväg och tränade agility igen. Träning med kvalité blev det! Helt underbart att kunna vara i ett ridhus jag tål. Har ju bestämt mig för att debutera lilla Mus någon gång i år och då måste man träna flitigt;-)
För övrigt har hon helt plötsligt blivit ett riktigt matvrak?! Är så glad i min lilla Mus!

Jag längtar tills isen och all halka försvunnit så man kan börja cykelmotionera med brudarna. Jag älskar att cykla! Det är frihetskänsla på två hjul 😉 Brudarna (hundarna) stämmer in. Speciellt Majsan. Hon skulle gärna cykla och bada dygnet runt. För övrigt så har jag varit dunderförkyld så någon egen träning har det knappt blivit av men nästa vecka ska vi nog hyra en tennisbana att svettas lite i!

 

Idag skiner min sol på Gunter som har gjort så att jag med glädje och stort lugn kan gå till min tentasal  i morgon. Det statliga fantastiska verk han jobbar på som inte legat på min favoritlista den närmaste tiden har ääääntligen godkänt min ansökan! Me happy happy!

En kommentar Lägg till din

  1. Eva på Seglinge skriver:

    Tack för tipsen om bollarna! Vi får se hur jag löser det hela, lutar åt en oval pilatesboll från Stadium.
    Var hittade du info om smileys?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s