Agility och bä!

on

Började dagen med att åka ut till en kompis djur och hjälpa till lite med fodring och titta till dom nu inför lammningar. Mysigt att börja sin morgon med att sitta där i solen med ett gäng blivande mammor som vill stå nära *myser* och bara vara en liten stund. Fast mest spännande är det nog att titta in och se om det kommit något:-)

Sen for jag iväg till klubben en sväng-helt oplanerat- tog med mig tervungen från Jessicas bil (hon var på kurs på klubben)och gick en skön promenad på järvafältet. Solen sken så fantastiskt att åka hem och sitta och skriva framför datorn kändes inte som ett alternativ 😉
Tränade platta tunneln med mus för första gången och det gick strålande. Sen fick hon en AHA-upplevelse när vi tränade bakombyten!!! Äntligen gör hon inte snurren utan byter direkt riktning framför mig. TOPPEN! Jag behövde bara vara lite tydligare……..

Nu ska jag ta en skön dusch och sen ska jag sätta igång med studierna igen.

En kommentar Lägg till din

  1. Michelle skriver:

    Idag regnar det 😉
    INgen större önskan att sätta mig med min hemtenta iallafall^^
    Kul att bakmbytena har lossnat! 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s