Visning

on

Idag har jag äääääntligen fått komma in i lägenheten i Täby som jag kommer tacka ja till! Jippie! Äntligen slipper Jessica höra mig tjattra om något jag ligger och läser på kvällen fast hon själv ligger och läser något helt annat och jag slipper höra hennes fruktansvärda morgonalarm på mobilen fast jag har ändrat den nu så jag överdriver lite hehe haha… den hinner börja ljuda ordentligt innan fröken stänger av den och jag som typ vaknar av ljudet av en fis *ASG*
Så vi ska fortsätta den här boendekonstellationen, vi respekterar varandras olikheter och vanor och Jess är för mig en mycket värdefull och enormt fin vän! Pillutta er som inte har henne i er vänskap..hahah
När vi flyttade ihop var jag lite rädd för att det skulle påverka vänskapen negativt men vi har fortfarande lika skojigt som innan.

Igår tränade vi en snabbis på klubben tills det hann börja regna. Mus går rätt bra att belöna med godis nu och det är tacksamt för flytet, tar så lång tid att få loss kampmojjarur mun på den lilla musen…plus att jag hatar leka lite.
Tränade apportering och lite grundfärigheter (läxor till tränarutbildningen) och lite inkallningar.
Även Maja fick träna men på väg ner till plan såg vi först ett rådjur springa vid sidan av plan och direkt på det kom någon slags höna mitt på plan och det väckte för mycket jaktlust hos Madame att hennes fokus låg i att när hon tränade och skulle få belöning trodde det var fritt fram att leta hönor och rådjur och all tid gick ut på att påminna henne om att det inte var riktigt så det var tänkt;-) Men glad var hon och ivrig att få apportera. *kärlek*

Nu är jag sjukt sugen på träna igen men det får bli studera inför tentan istället.

Ha det gott i skitvädret;-)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s