Tränarkursen gång 3

on

Idag jobbade vi vidare med att göra kriterieplan och föra logg. Mycket papper blir det men hade jag haft det som vana hade jag kommit på vad felet låg med våra bakombyten till höger lite snabbare, som förresten löste sig igår;-)
Äntligen!

Vi jobbade i grupp med targets och frivilligt plock av GF. Tycker vi kom igenom bra och jag är nöjd med dagen. Det är kul att se hur hundarna fungerar i olika situationer. Mini hade svårt med att det var får överallt vid kursområdet och jag fattade inte varför hon var så icke närvarande och okoncentrerad. Sen kom jag ju på att det var fåren. Men det struntade jag i och även hon efter ett tag;-) Gullehund!

Min allergi är det fortfarande dåligt med. Men jag fortsätter medicinera och hoppas på bättring. Nu ska jag helsanera mitt hem för jag blev sämre så fort jag sov hemma….:-)

Ha en skön kväll!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s