Rehab, Agility och annat!

on

Har tränat några pass med fokus på att Mus inte längre är en liten valp. Mao – vi har tränat riktiga kombinationer med lite handling 😉

Det är så kul med unghundar, man ser hur dom utvecklas…dock är det mycket kvar till debut. Slalom sitter inte bra ännu och kontaktfälten är inte riktigt på hindret ännu. Introducerade långhoppet igår! Nästa gång blir det träning på däcket också. Ska nog göra träningen som med Majsan, som aldrig missat ett däck, för Mus fattar ingenting;-)

Majan rymmer hela tiden in på plan och det gör så ont i mitt hjärta att hon just nu är stelare än vanligt och verkligen inte kan köra agility(freestyledebut får vi glömma…). Ska göra något nytt åt saken! Jag ser positivt på det!

Sen kan jag ju berätta att jag blir Täbybo from Juni!!!! Jippie! Lång story men ev. hakar Jess också på. Beror på vissa saker. Kul ska det bli och skönt att ha ett eget rum. Fast jag kommer sakna alla våra nattflummprat! *fniss*

Nä ha en skn helg nu!

En kommentar Lägg till din

  1. Michelle skriver:

    Vad tråkigt att det inte blir någon freestyledebut för dig och Maja. Samtidigt är vissa freestylerörelser som sjukgymnastik för hundarna även om ni inte ska tävla.
    Valparna är vita från början och sedan blir färgen mer och mer framträdande. Som på dalmatiner , prickarna kommer när dem blir äldre , färgen kommer när dem blir äldre!
    Kul att du blir täbybo!:D
    Byt inte klubb bara för allt i världen 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s