Glad och missnöjd

on

Ja det kan man faktiskt vara:-)

Pga TRE -ja ni läste rätt -TRE flyttar som ska ske inom en väldigt kort tidsram så har jag fått ställa in min långhelg i Skinnskatteberg som skulle vara fylld av trevligheter:-( (vallning). Dessutom har kelliegården kennelträff och det var surt det med att tacka nej till menar jag…
Men så blir det ibland…

Väldigt glad är jag dock för att jag fått tag i en person som både utför akupunktur och är hundfys! Denna kombination ska dessutom enligt vad jag hört vara toppen för just den problematik kära Majsan har!

Ännu gladare är nog Majsan som igår fick gå på prova på Rallylydnad och tyckte det var jättekul och dessutom var hon duktig! Som toppen på det har hon tagit sitt första ”det var meningen att du skulle bada” dopp idag *fniss*

Även mus fick bada, har ni sett en skällandes propeller som simmar runt och runt? Välkommen att åskåda. Helt sjukt hur man kan gilla att simma så mycket!

Nu tar bloggen en längre paus! Kanske återkommer jag när motivationen för att blogga är åter. See you!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s