Uppvisning

on

Idag hade vi agilityuppvisning igen, denna gången på THS. Förra gången var det på vår nya klubb DTBK.
Gick kanon och om jag har otur syns min nuna i lokaltidningen 😉
Det blir verkligen bra träning att köra inför publik och med möjlighet att faktiskt göra om utan att känna att man tar massa extra tid på en tävling- samtidigt som man känner pressen att köra felfritt. Känner mig laddad inför Sosutävlingen. Nu jäklar vill vi avsluta säsongen med en nolla! Om jag bara springer som en gasell så….

På eftermiddagen körde jag förbi klubben på väg från vårt favvo skogsstråk…ja man kan även ha sånt..hihi
Lydnadsgruppen drog igång idag och min plan är ju att pausa agilityn och träna lydnad under vintern så vi passade på att kika in och hälsa. Trevligt och bra upplägg var det och det kommer bli bra träningar tror jag.

Just ja, måste ju berätta hur det går för Terriern! Ja han går under det namnet numera. Den lilla terriern:-) han artar sig. Idag gick han lös vid min sida där vi hade uppvisningen (i samband med en utställning) och hade bara ögon för mig. Helt otroligt!!! Tränade även vidare på tunnlar och hopp. Han har talang… den lilla gossen. Denna vecka ska vi börja slalomträningen. Rapport om det sen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s