Svängar & kontaktfält

on

Har börjat träna Jaakosvängar med Mus nu och det känns riktigt bra. Hon gillar dom och idag på träningen blev det inga fel. Hon svänger tight, accelerar ännu mer och jag hinner iväg. Kalas för oss båda!
På kursen gick dock allt fel så det kan säkert variera. Det är under inlärning så…Vanliga blindbyten vet jag inte om jag trivs med helt än…förutom i tunnelsituationer. Håller också på med en annan Jaakoinspirerad sväng. Får se hur den fungerar och om jag kommer använda den. Den är väldigt fiffig men är i utvecklingsstadiet.

Har på allvar satt igång med kontaktfälten igen. Ahindret ser ok ut, köra vidare ett pass till i samma kriterie sen gå vidare. Balansen stannar vi ett tag till på nedfartsträningen så hon är säker på var hon ska. Vippen går också framåt, lite osäkert än men på god väg. Gäller att hålla henne cool så hon inte bara tänker på sin leksak och dundrar på. Vill inte ha en snabb stressvipp. Det kan nog Mus utveckla om jag inte tänker efter och är mycket nogrann i träningen här. Hon gillar den och vill helst slänga sig upp på den.

Hon är söt.

Tänk vad inspirerad man blir av att gå kurs varje vecka!

3 kommentarer Lägg till din

 1. åsah skriver:

  å! Jag vill också ha råd att gå kurs!!

 2. Madde skriver:

  HEJ JENNY!

  Det var länge sedan.
  Hoppas att allt är bra med er.
  Vad roligt att det går så bra på träningen.
  Tack snälla för ditt inlägg på hemsidan.

  Kram, Madde med fam & flock

 3. ullis,diesel&maq skriver:

  Visst är det kul med kurs! Ses på torsdag 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s