Lite av varje-uppdatering

on

Bloggandet har legat nere ett tag nu. Betyder dock inte att det inte händer något. Tvärtom. Har hänt massor.

Maja
Bland annat har Maja fått några knölar som visade sig vara fettknölar, puh! Jag var så nervös och oroad att jag drömde att Helgas bästaste pojkvän Johan hade ett husdjur i form av en dvärg Jedi! Sjukt va? Den var lite utåtagerande ibland men eftersom Johan är så rar och tålmodig så fungerade det fint. Galet.
Jag tänker mer och mer på dagen då det är dags att säga hej då till min bästaste Snorpa. Jag vet att man inte ska tänka på sånt men jag behöver förbereda mig mentalt på att den dagen kommer. Tror inte på att lura mig själv.
Jag ser till att njuta av henne varje dag, snosa in hennes päls och känna hennes värme och vänliga ögon och verkligen ta vara på varje stund…

Musen då?
Min nackskada går åt rätt håll, men fortfarande dåligt. Går på rehab varje vecka och det går sakta men säkert..Blivit väldigt lite agilityträning på grund av det och vi har fått en riktig tändning av lydnaden istället. Har planerat in några tävlingar nästa år;-) och det är riktigt kul med lydnad tycker vi båda!!! Känner mig väldigt taggad!
Mini är en sån sockerbit till hund. Vad man än hittar på är hon glad och sprallig-hjärtat!

Som vanligt är det mycket roligt på gång och vi får se hur allt utvecklas.

Ha det bra!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s