Valphyss

on

Idag var Anitas/Tennis valpar ute i det fria för första gången och det trodde jag ju naturligtvis inte på för när jag kom sprang de runt som om de aldrig gjort något annat;-) 

Dom är så goa och fina hela högen att det kommer bli supersvårt för Anita att välja vem som ska till vem? Jag tycker dom alltid kan vara valpar och alltid vara hos Anita..hihi och jag tror Anita tycker likadant. Vaddå jobbiga. Vaddå bajs och kiss. Vaddå tänder. NÄ dom är underbara!

I helgen har vi även hunnit med räkafton med våra pappor! Det var en riktig hit och jag hoppas vi gör om det. Pappa Graetsch får komma till Sverige lite oftare!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s