Utmanad

on

Fick en utmaning av Åsah att skriva 7 mer eller mindre intressanta saker om mig själv.

Det tycker jag var svårt

1. Fick mitt första hål i örat som 3 månaders baby. Sydamerikansk kultur.

2. Gjorde mina andra hål med isbit och nål hemma framför spegeln,  13 år senare.

3. Skrattar åt serien 2 1/2 men!

3. Drömmer om Sydpolen. Se pingviner och vita landskapet. Hatar dock kyla..

4. Spelat basket på elitnivå. Det ni. Vunnit Lions cup;-) men det var läääänge sen

5. Utbildad frisör men aldrig jobbat som det.

6. Läser Kalle Anka ibland för att bli trött och stänga av tankeverksamheten och göra mig redo för sömn. Funkar fint.

7. Älskar havet. När jag bodde i Australien kunde jag sitta i timmar och bara lyssna på vågorna, känna den salta lukten ochhur  sanden sipprade mellan tårna. Får tårar i ögonen när jag tänker på sista dagen inna jag åkte. Gick ut i sanden (bodde längs stranden) och tittade ut över havet och önskade att jag skulle se samma hav igen.

Utmanar dig som läser detta om du inte redan fått utmaningen. Skriv ja om du antar den i din blogg!

KRAM

2 kommentarer Lägg till din

  1. Låter väldigt mysigt med havet:-) Australien vore inte fel överhuvdtaget;-) Kram

  2. Petra skriver:

    Då kanske du som utbildad frisör kan visa mig hur jag ska klippa Elin som återigen börjar bli väldigt långhårig och det känns lite överdrivet att ta henne till en frisör 11 månader gammal som hon snart är.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s