Rättvik och lyckad träning

on

I morgon bär det av till Rättvik. Det ska bli SÅ kul. För det första älskar jag rättviks körhall. Den är grym. För det andra tog jag och Maja vår första pinne där. Då precis som imorgon stod världens bästa Jess vid mål. Glömmer aldrig den dagen. Vi kom femma och jag var så glad så glad. Angie hade hoppat upp och ner ur min säng hela natten och jag var helt stendöd av trötthet. Och så gick det så bra:-D

Snokken gick för övrigt också kanonbra igår!!

Igår tränade vi i ridhuset och för första gången på bra länge är jag riktigt riktigt nöjd med träningen och hennes utveckling. I vinter har vi tränat 4 ggr kanske;-) Det var mycket som funkade bra på träningen igår men jag hoppas vi lyckas hålla oss fokuserade imorgon.  Mycket av hennes kunskaper har trillat på plats under pausen och så fort snön försvinner ska vi ta itu med kontaktfälten så vi kan köra på där också.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s