Sådär innan sömnen kallar…

on

Hade en lustig kväll.

Först ställde jag in den planerade agilityträningen. Typ årets första och första på flera månader..Väldigt oplanerat och kanske jättedödstrist kändes det som till en början. Men sen kom flaxen farande….

Istället för träning tänker jag vara vuxen för en gång skull och faktiskt göra saker jag skjutit på. Som att köpa foder till Mini Von Knas. Åka till Bromma Zoo är kul när man väl är där men knappast resan dit. Jag är lat. Jag vet. Men allt som inte är norr om stan kräver nästan övernattning. *fniss*

Började min tursamma färd med att ladda inför en masterfight på Elgiganten då jag saknade kvitto för min just nu helt störda mobil som bara kräver kod hela tiden. Men, killen i kassan visade sig vara en riktigt schysst och HJÄLPSAM filur och vi lyckade lämna in min lur på lagning! Helt underbart, utan kvitto. För det fixade han fram. Vilken kille! Tackade honom stort sen för att han varit så hjälpsam och snäll! Tack ELGIGANTEN!

I gengäld fick jag en lånetelefon från stenåldern som egentligen skulle behöva lämnas in den med för att få en ny lånetelefon. Men det är en annan story;-)

Flaxade vidare till Djurmagazinet där jag tänkte reklamera Minis Obtrack som gått sönder i sömmarna och i tyget. Majas är äldre, mycket äldre, men i väldigt fint skick ändå. Konstigt att denna är så paj.. Tjejen i kassan såg ut som hon ville mörda mig och jag förstod inte varför. Men klart, en reklamation när det är + 5 ute, ja det kanske inte var så smart. Men jag hade å andra sidan precis hittat just det kvittot i min kamp om att hitta mobilkvittot. Så det var bara slumpen att jag just nu överhuvudtaget hade detta kvittot. Hänger ni mer?
Plötsligt fick jag alla pengarna tillbaka och jag såg ut som ett frågetecken????
Hade tänkt mig en lagning eller ett nytt täcke. Men pengarna åter? ok. Helt okej faktiskt.
Tack DJURMAGAZINET!

Sedan fortsatte turen med 50 % på Eukanuba på Bromma zoo, massor med extrapriser på Coop etc etc. Vilken skön kväll där allt bara flyter på och man har hela världen MED sig.

Som toppen på allt lyckades jag pricka rätt i tid med Jessica och tervarna så vi kunde gå sista nattiskissen tillsammans.

Tyvärr hade Coopkiosken stängt, annars hade jag köpt mig en lott…

4 kommentarer Lägg till din

 1. åsah skriver:

  härligt!! det är du värd.. mer tur till dig!

 2. Jessica skriver:

  Bromma ligger norr om stan…..

 3. Shyst flax! Synd på lotten, du hade säkert vunnit:)
  Sly tackar för Mini Von Knas gratulation:) Kram

 4. Jenny skriver:

  Jess: allt norr om täby är norr om stan. Da!
  Jeanette och åsah: Eller hur!!! en lott hade suttit sååå fint

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s