Lydnad med Lotta i dagarna tre! och bästaste Maja sjuk….:-( , agilitytävling!

on

Jag slutar aldrig fascineras över hur förändringar, både bra som dåliga, oftast leder till något riktigt bra i slutändan. Någon form av oflyt som leder till flyt..? Tror jag skrivit det förut men det tål att sägas igen, jag ska aldrig motarbeta det som är tänkt att hända när magkänslan säger så, för då är det verkligen meningen. Problemet är att jag är förbannat envis och SKA få saker att funka. Men vissa saker är inte meningen liksom. Då måste man lära sig att ..släppa…!

Något som känns mindre oflytigt just nu är Majas hälsa. Vi har gjort, ja säg vad vi inte gjort..ALLT har vi gjort. Det enda dom kan hitta är enligt preliminära besked hjärntumörer men förmodligen har hon haft hjärnblödning:-(…………bara tanken på att hon kanske snart är en ängel tar knäcken på mig. Varje dag undrar jag hur länge till jag får ha henne. Sen tänker jag om, ok Jenny, har hon haft en hjärnblödning, eller har hon tumörer finns ändå inget att göra än att mildra hennes artros och fortsätta älska henne och NJUTA istället!
Jag kan inte leva i Om:et med henne, utan njuuuta av hennes underbara personlighet så länge det bara går. Min fina Maja!

Med lilla Nasse Basse är det dock GÖTT! Vi har gått kurs i tre dagar för Lotta på fantastiskt fina Botkyrka bk, tillsammans med ett härligt gäng!
Vi har fått med oss MASSOR med bra tankar och jag har tusen planer på allt jag vill träna!!! När man liksom ”byter” huvudinriktning så blir allt så nytt och spännande…jag riktigt njuter av att vara nyfiken och törstig;-) och Mini sköter sig riktigt bra tycker jag. Många förbättringar på våra svårigheter. Även jag måste träna och få rutin på att röra mig på plan och göra mitt jobb! Har i stundens hetta anmält till en trea, men den är i december så det är gott om tid att träna. Vittringen går också framåt vilket varit lite knepigt att få till. Men med Lottas hjälp har vi fått till flera pass per dag med bra upplägg för att få det i rätt riktning. Hon tänker rätt men saknar säkerhet i att hon verkligen har rätt pinne. Gulle!

Till helgen ska vi tävla i Åtvidaberg i två dgr. En nolla skulle sitta fint i den sporten;-)
Så fram till dess blir det fokus på framför allt-  hoppteknik då hon rivit och tappat ”nollan” med fem sketna fel…, samt lite slalom och kontaktfält som påminnelse.

Må så gott i solen!

En kommentar Lägg till din

  1. Halloj!
    Tråkigt läsning om Majsan:( Skönt iallafall att Mini-Mus håller igång sin matte:) Håller tummarna för er i helgen! Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s