Träning som vanligt

on

Veckan har bjudit på vattentrask hos bästa Sara. Dom älskar att springa in i rummet tills dom inser att jaha var det därför vi är här…trasken. Båda är uppe i 30+ minuter, mini travar 3 omgångar vilket ser asjobbigt ut, i övrigt skrittaren dem båda. Ingen viktminskning så musklerna sitter i än. Bra nyheter!

Vi har också varit hos Anne och tränat. Kollade lite på vårt ff, förberedelser, aktivitetsnivå, med mera. Ikväll var första träningspasset som jag började jobba med att sänka aktiviteten i ff. Efter 6:e gången med vår nya sänkasignal- typ, började hon koppla. Ett lugn spred sig och positionerna blev perfekta. Mini vet vad hon ska göra, hon behöver ”bara” vara koncentrerad. Bara;-)
För mig var det lite oj, vad häftigt, gjorde vi det där?  Jag som ALDRIG vill sänka aktiviteten utan lära hunden att mästra den, agilityskada…

Häftigt vare!

Vi länkade även gruppmomenten. Hon sitter inte alltid låst med frambenen som jag önskar.  Främst beror det på att hon sitter så tokigt. Så ser det ut varje fall…vi jobbar vidare.
I uppsittet från platsen har jag ett annat kommando än sitt och idag när jag sa sitt fattade hon ingenting. Inte jag heller tills jag kom på att hon var förbannat duktig som valde bort det och for upp som ett spjut när jag sa det vanliga. Duktig Nasse basse! Hon ska väl gå på min röst också egentligen men i dagsläget tränar vi ju på att välja bort andras kommandon och då känns det ändå ok att hon inte agerade.

2 kommentarer Lägg till din

  1. Hej!
    Bra träning igår och mer träning idag.
    Syns i eftermddag!

  2. Matilda skriver:

    Låter som god kvalité 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s