Valparna är här!

on

Peak är jätteduktig och tar väl hand om sina 9 små underverk. Dom är pigga och rörliga som tusan. Det blev 4 hanar och 5 tikar. Precis vad vi hoppats på så vi är såklart jätteglada och tacksamma. Man såg 9 på röntgen så vi har fantiserat om det hela några ggr…

Känns härligt att uppleva detta med min vän Michelle. Är också väldigt glad och tacksam för alla omkring oss som ställt upp med goda uppfödarråd och stöttning. Tack fina Ellan som äger pappa Kid. Det har funnit många stressande situationer som löst sig. Tex ta hit en hane från Skottland som aldrig parat och para den med en tik som aldrig parat.. missa flyget till Skottland pga olycka på vägen..osv osv. Men allt har flutit på. Allt av vikt och som betyder något. Resten löser sig ju alltid. Valparna är starka allihopa och nu kommer den häftiga perioden när man får uppleva saker ihop och se liven utvecklas och ge dem goda erfarenheter.

Alla valparna är tingade och jag vill tacka alla som varit intresserade, hört av sig etc. Det har varit en storm i perioder och helt oväntade mängder med intressenter. Helt galet och jag var inte beredd kan jag säga! Peak tackar för det stora intresset. Hon är verkligen speciell och jättehärlig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s