Kajsavalpar, allmänt om livet!

on

Hej!

Det är mångas som frågar och surfar på mina sidor ser jag…💗

Förlåt, jag är dålig på att uppdatera. From nu kommer hemsidan uppdateras före andra sociala medier. Jag är lite trött på Instagram och Facebook 🙂

Jag planerar sommarvalpar på Kajsaligans och vi gör ett sista försök med bästa finaste Kajsa som parades försent förra gången. Hane blir som tidigare planerat, norske Dan som ägs av Kaj Hjeldenes.

Jag hade tänkt på en svensk hane, Lena Löfroths Fina Somollis Kimbo men jag har planer för honom till senare tillfälle så den som väntar på något gott…coronaviruset ska inte hindra mina planer. Kims pappa Tott är pappa till min första kajsakull och som helhet är det en bra kull med individer jag själv skulle velat ha. Lena har Kajsaligans Paz som blev pappa i vintras vilket betyder att Kajsa blivit farmor💗 Grattis!

Paz är för övrigt en mycket fin hane som besitter många kvalitéer som hund och vallhund. Jag hoppas vi får se fler valpar efter honom i framtiden.

Min egen valp Muffin tände tyvärr aldrig på får och flyttade till underbara Ellen. Ellen och hennes pojkvän var med om en fruktansvärd trafikolycka förra året och jag har inte kunnat skriva om detta tidigare för tårarna sprutar.. Mucklan som var Ellens älskling omkom. Tack Ellen för att du var fantastisk och älskade Mucklan 💗 Du finns alltid i hennes hjärta. All kärlek till er. Muffin mitt fina väsen, kommer aldrig glömma när du sprutade rapsolja på moster Bullen. Alltid full av liv.

I sista kullen behöll jag Tilly och den andra tiken Lill åkte till kennel Tending i Finland. Hoppas mycket på dessa tikar och att de kommer kunna gå i avel. Tilly är en härlig individ och väldigt mycket både mamma och pappa tror jag. Hon är en riktig liten arbetsmyra. Full av samarbete och fina vallegenskaper. Skulle jag säga något mindre bra är det att hon har snabba reaktioner i- allt både bra och dåligt- men verkar bli en skottfast typ med snabba rörelser. Tycker Kajsas valpar blir rätt varierande i typ. Hennes gener är varierande och det som kanske är genomgående är att tikarna är lättare än hanarna och att dom är skitjobbiga som valpar. Mycket energi och en del självständiga. Överlag friska!

Personligen går jag igenom en tuff tid av sjukdom men hoppas komma tillbaka 2021. Pandemin har inte tagit särskilt hårt på oss för vi bor på en ö och är ganska isolerade naturligt. Jag längtar till sommaren och hoppas kunna genomföra alla kennelaktiviteter. Jag vill tacka alla mina fina valpköpare OCH vänner. Flera av er står mig numera väldigt nära och jag hoppas vi får många fina år och generationer av Kajsaliganlycka!

Är man intresserad av en Kajsaligans är det bara att höra av er. Det är kö på nästa kull och är man seriöst intresserad skriver man upp sig innan födsel. Ibland innan parning. Jag delar nämligen ut mina valpar vid födsel till de valpköpare jag direkt känner är lämpliga för/och passar kullen. Är man sedan av någon anledning inte nöjd med den individ vi tillsammans valt under kommande veckor, går det bra att avboka fram till leverans. Tyvärr får jag aldrig tillbaka några valpar 🙂

Må gott och njut av idag!

😍

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s