Helg

on

Tiden rinner förbi mig. Nyss var det ju måndag och ny vecka och plötsligt är den slut.

Veckan började med att jag förvånat upptäckte att det var nationalekonomi inblandat i min kurs. Inte riktigt, hur ska man uttrycka det, något jag har naturlighet för. Diagram och konstiga jämförelser, smör och kanoner etc passar inte min hjärna och den drabbas hela tiden av otur när den används. Jag kämpar vidare. Mycket intressant, men svårt att förstå.

Ser fram emot helgens träning. Tränade i onsdags och det var en bra träning tycker jag.

Idag skiner min sol på damerna i Kalmar…

En kommentar Lägg till din

  1. gail skriver:

    ha det kul i västerås !!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s