Yoga & Crufts

on

Först lite info om nåt du inte visste du behövde:-)
Hittade en lättläst bra sida om Yoga på svenska. Kolla in den här. Yoga är bra för allt. Jag mår så mycket bättre nu än innan jag började med Yoga. Finns en övning som heter Hunden;-)…om man vill ha det lite doginspirerat..hehe

Helgen gick fort, som vanligt när man har kul. Carina sov här och som mest var vi dubbelt så många människor som hundar i lägenheten…..;-) Rasken sov också här och det gick bra. Han gillar min säng kan man lugnt säga.

Helgen har för övrigt spenderats framför min dator  kurslitteratur och jag har sett flera grymma agilitylopp diagram. Är imponerad över att det finns så  jäkla bra hundar som bc Dobby och pappis Puzzle  många olika typer av diagram..

Ställde in ridhusträningen för Mus verkar ha träningsvärk av sin klövjeväska. Masserat igenom henne nu och hoppas det går över snart för vi är båda träningssugna.  Nu ska jag dricka te och drömma vidare om agility studera vidare…..

Idag skiner min sol på Carinas elektriska pump! Med hjälpa av den kunde jag ääääntligen blåsa upp min enorma pilatesboll;-)

En kommentar Lägg till din

  1. christel skriver:

    Hallojsan..hundar ger glädje..absolut..har en liten teori att hundarna är ned sända här till jorden av gud själv..våra vakande änglar lixom =)
    roligt att läsa din blogg idag.. hälsn.christel med alla hundarna…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s