Tenta, tävling och hus!

on

Veckan har varit MYCKET och jag är trött men nöjd över att jag hänger med ändå;-)
Förutom allt jobb med tentan har det varit kul att vara på IKEA och se hur de arbetar med sina personalfrågor. Ett strategiskt företag som verkar ha framtiden för sig. Trots finanskriser. Man får lust att jobba för dem…
Mitt i allt så behövdes jag i personliga assistansen så jag hoppade in en natt men när min avbytare aldrig kom i em blev jag orolig och det slutade med att jag sitter här på nattkanten och skriver tenta något försenat:-). Kollegan hade skrivit fel i sin kalender och var bortrest…..

Åkte hem till mamma där tjejerna varit omhändertagna av Snällaste sötaste mamman som lagatmiddag åt mig och sen laddade jag batterierna med Robinson:-) och en massa vovvemys! Det behövdes för min ”brukare” sov inte så mycket under natten så jag är lite trött och huvudvärkig. Åh vad jag tycker om mina tjejer och lille Morris…*hjärta*

Imorgon är det tävling igen på vår klubb och jag ska stå i köket. Sen iväg till gruppen och fortsätta skriva..agilityträningen har legat nere men så fort det lugnat sig lite sätter vi igång igen. En sväng till Anita har vi gjort och lammen är sååå söta när de skuttar omkring och kör race med varandra. Är sååå tacksam att vi får hälsa på och ta del av de ulliga. Det är grymt MYSvärt!

En glad nyhet, beror på hur man ser det, är att huset nu är sålt! Nu tar en ny tid vid och det ska bli spännande..
En till glad nyhet är att fina lilla Neena:-) och hennes duktiga matte Maria blivit godkända på VP idag! Jippie! Är så glad för er skull!

Igår är historia, imorgon är framtiden. Idag är en gåva!

Godnatt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s