Vallning…

on

Nu har vi även påbörjat träningen med target på balanshinder-A-hindret först ut, sen har vi fortsatt träna bakombyten men med lite högre höjd på hindret. Slalom och tunnelvelondrom var tydligen svårt..

Förutom agility har vi även ägnat oss åt vallning hos Eva. Eller tjae vi har gått tillbaka till scratch…jobbade med vårt samarbete utanför hagen och jag tycker det gick bra på slutet där. Lugnt och fint! Har haft svårt för att vara svart eller vit men jag tycker det går framåt. Jag är otydlig och agerar osäkert och försent. Nu är det slut med det. Behöver jag säga att mus ligger vid min sida här och soooooover sött? Jobbigt att lyda när mamman börjar visa pondus:-)
Eva är precis så tydlig mot mig (när hon instruerar mig) som jag önskar att jag vore mot musen. Det är kanon!
Det var kul att se Jill valla igen, lydig och söt mustjej!  (alla hundar som är söta kallas mus eller kyckling i min värld). Förstår att Helena är glad över henne! 🙂
Ja Morrisen var med idag också. Sprang runt på promenaden med ett stort gäng nya hundbekantskaper och alla var snälla mot honom och jag tycker han sköter sig så fint vår lille gråkyckling! Majsan och Morris tog sig ett litet dopp i nåt dike också..

Nä dags och dricka te och göra söndag:-)

Höll på glömma…efter jag lämnat av Helena åkte jag och mötte upp Jess i kista c för lite middag. Hinner gå igenom halva foodcourten innan det börjar flyga tallrikar, glas, stolar, BESTICK framför oss!!!! Alltså massor med sånt!Jag rycker tag i Jessica och släpar ut henne för där kan vi ju inte stå. Vill faktiskt inte ha en gaffel i huvudet…sen kommer det folk springande och tydligen hade någon slagit någons syster och alla blev arga på alla typ. I samband med det kom väktarna och tänkte springa efter och jag hade vänligheten att peka åt det hållet de sprang och kläckte ur mig ett –SPRING då! Då sprang alla involverade åt det hållet. Sådärja, då var alla bråkmakare borta:-)
Långt senare kom polisen…låg massor med glassplitter, porslin, stolar, i tusen småbitar,  i restaurangerna, på bord, där fanns även tallrikar som folk rest sig ifrån och gått..ja riktigt läskigt var det. Några såg riktigt chockade ut. Trist som fan. Men det är givetvis intressant att se hur man reagerar.

3 kommentarer Lägg till din

 1. Michelle skriver:

  Låter obehagligt det där!
  Kul att du hittat nyckeln till pondusen 😉
  *jag fortsätter leta*

 2. Alex o doggar! skriver:

  Vilken action det är runt dig ;)! Slagsmål i restaurang, inte varje dag man får vara med om något sådant…
  Du, vi skulle ju träffas – o träna lite. Trodde i min enfald att det skulle lugna ner sig iom att Invited to Labero tagit slut… HAHA, det fick jag ju äta upp!
  Men kan du någon gång? Om vi inte ska träna kan man ju bara ta en långpromenad med dem fyrbenta och mysa i det förhoppningsvis vackra vädret!

  Kram

 3. Jeanette skriver:

  Hej,
  tack för hälsningen i bloggen:-) Trevligt att du har en härlig halvsyster till Sly. Lycka till med träningen & vi kommer ”titta in” fler ggr:-) Allt gott till dig & de 4-benta.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s