Svordomarnas dag:-)

on

Vissa dagar känner man sig verkligen bara blä!
Typ gå tillbaka till sängen, gå aldrig upp mer idag. Bara sov. Hur tråkigt det än är.
Det är sällan första tanken som är blä utan sen när man väl är vaken och hjärnan hunnit registrera att man är på riktigt skithumör och bara full av svordomar!

Efter en del tentaplugg (två kvar nu) hämtade jag upp mamma och tjejerna och lämnade av henne i stan. Mitt i rusningstrafiken i Slussen ringer mobilen.:
– Hej, XXX väntar på dig. Ni ska ju gå på disko?
Eh va? Shit panik! Stackars stackars min tjej som jag är kontaktperson åt, hon väntar på mig. Vi ska ju på disko idag i VALLENTUNA! Fan är det Onsdag idaaaaag?!!

Bad personalen hälsa henne att hon skulle åka i förväg och att jag åker direkt till värdshuset så ses vi där. Bra tänkt Jenny. Inte så farligt trots allt, du är smart du… Fan fan fan du glömmer aldrig sånt här, idiot!….

Sen kom nästa svordom. Jäklar jag har ju hundarna i bilen. Dom har dessutom blivit LOVADE agility idag. Den träningen har legat nere närmsta veckan och jag har ju lovat. Som om hundar förstår muntliga löften…

Äsch hundarna får följa med. Vi kan sitta ute. Sedan tar jag motorvägen mot Vallentuna och tänker hur smart jag är när jag inser att jag faktiskt inte har en aning om var värdshuset ligger. Svordom igen! Kollar liksom aldrig resvägen när vi åker normalt sett.

Åter igen får jag en smart idé, svänger av motorvägen, åker till mamma och lämnar hundarna, skriver ut en vägbeskrivning! YES, jag är på G! Bara väldigt försenad!

Sedan sitter jag i bilen och svär för Helga om hur puckad jag är. Som vanligt coolar hon ner mig lite och jag börjar tänka fina tankar om mig själv igen. Den bästa tanken var att de gånger jag känt att jag  inte har lust att jobba eller med nåt för den delen så känner jag mig alltid så lyckligt lottad när jag väl är på jobbet. Typ tänk att jag får ta del av det här!Jag vill bara krama hela världen!

Den tanken stämde så väl. På världshuset mötte jag massor med gamla kollegor och killar och tjejer som jag jobbat med under åren. Många kramar och glada ord! *tycker om*. Man hamnar i nuet och glömmer bort alla svordomar som lagrats under dagen.

Efter middag och disko mötte jag upp Jessica och eftersom jag lovat tjejerna agility plus att jag själv brann för att få träna med dom så hamnade vi på en agilityplan;-)

Mus var överladdad och kunde inte sitt startståkommando, kunde inte bakombyten åt höger..var allmänt jätteglad över att få träna!!! Jag gladde mig åt att hon var glad och vi gjorde vår andra threadle och testade även en push och det köpte hon fint. Duktiga duktiga mus!

Även Maja fick vara med på samma låga höjd och det är verkligen verkligen ledsamt att hon inte kan tävla mer för hon går så fint just nu….fast hon skiter ju i det såklart och är glad när hon får träna så vad sjutton. Men lite ledsen över det måste jag få vara. Min bästaste envisaste Maja!!

Nu är det torsdag förmiddag och om några timmar ska vi redovisa vår grupptenta. Härligt!

Ha en skön helg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s