Full!

on

Åh jag är helt full av tankar och idéer efter Veronikas kurs. Tisdag morgon styrde vi bilen mot Finnbo Gård. Började morgonen med att ta en riktigt fet omväg till Uppsala. Helga undrade varför jag var på väg mot Uppsala när jag skulle till Ängelsberg? Det var ju sant. Väckte min sovande hjärna och genade över Sala. YES, bara mer än en timme för sent….

Väl på plats var banan byggd och tjena!…jag och Mus som aldrig kört en längre svår kombination. Vi kortade av banan och körde delar av den och det gick bättre än jag trott. Vi körde Backe-turn och blindbyten så det svischade om det och jag ser nu tydligt var fördelarna ligger och exakt när och var i banan man gör den. Man kan verkligen vinna tid. Om man gör rätt;-) Sen ser Veronika verkligen till detaljer och är offensiv vilket gör susen och det blir bara SÅ bra när det blir rätt liksom.
Och Mus, ja hon kan tydligen mer än jag tror den lilla Råttan. Jag måste lita på henne bara och sköta mig själv lite bättre så blir det rätt! Vi fick till många fina saker och jag är lyriskt nöjd över kursen! Vill inget hellre än att träna nu. Men Mus ska få vila upp sig och sen ska vi ladda med hoppteknik nåt pass för att sen köra vidare på det vi lärt oss och det vi var mindre bra på.
Nu har vi en helt ny handling och det känns kanon men läskigt. Det gamla sitter hårt inristat i ryggmärgen….

En kommentar Lägg till din

  1. Jeanette skriver:

    Hej,

    kika in och läste lite vad ni har för er:-) Kul att det går bra med behandlingen samt att du har MASSOR med inspiration ifrån kursen. Ha en TREVLIG MIDSOMMAR!
    /Jeanette & 4-benta.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s