SM 2009

on

SM i agility slutade extra kul eftersom vår klubb tog hem 1/3 av medaljerna! Hur kul och coolt känns inte det?!! Supergrattis speciellt till Helene som på sin smdebut tog hem ett brons med sin tollare Daisy. Sjukt bra!

SM var så roligt att jag redan bokat stuga för nästa år;-)…då ska vi inte köra hem samma dag som tävlingen slutar utan vi ska stanna över natten och njuta!

I lördags skämtade jag och sa till Jess att på tisdag kanske jag går kurs för en mästare och sisådär nu gör jag det snart för imorgon åker vi till Västerås och går kurs för Veronica(som tog Lag guld). Ska bli superkul!

Igår sov vi första natten i vår nya lägenhet. Stort det känns. Finns ju plats att röra sig;-) Majsan har svårt att acklimatisera sig till nya ljud så hon sov under täcket med mig *mysigt*. Idag vaknade vi sent och nästan flög iväg till rehaben och Majsan NJÖT av akupunkturen hon fick. Häftigt!
Sedan fick Kerstin känna igenom och pilla ännu mer på henne och Maja gav henne till och med en puss. Det är inte så vanligt och det märks att hon verkligen gillar Kerstin vilket gör behandlingen mycket mer enkel. Jag sätter mig i soffan och sedan tar hon hand om Maja utan min inblandning för Maja litar helt på henne. Tusen tack för det Kerstin! Känns så skönt att hon är i dina händer. Och framåt går det!!!! *tummen upp*

Jag har även varit fårvakt och det är verkligen en liten oas att komma till när mycket känns jäktigt och jobbigt. Har mina favorittackor och det är extra mysigt att gulla med dom! Ska åka ut i veckan och hälsa på dom. Mini har taggat ner väsentligt när vi är runt hagarna och la sig t.o.m och vilade när jag fixade med ett gäng grindar (i en förvisso tom hage) men ändå. Upphetsningen har lugnat sig och snart ser jag fram emot att dra igång träningen igen med en förhoppningsvis mer öppen och lyhörd hund. Det betyder att även jag måste skärpa till mig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s