Kurs med David Munnings-obs! Se ny plats

on

 

Handlingshelg med

David Munnings

5-6 september 2009

 

David har tävlat VM flertalet gånger och tog bronsmedalj 2005. Nu senast vann han den internationella agilityfinalen på Crufts 2009 vilket innebar att han slog regerande samt tidigare världsmästare. David anser att han är bra på att hjälpa förare att motivera sina hundar att springa snabbt och tight, både nära och på avstånd. Vill du veta mer eller se videos med David titta in på hans hemsida http://www.freewebs.com/davemunnings/

 

Datum: 5-6 september
Plats: Mälarö Bk, Färingsö (sthlmsområdet)
Tid: 9-18/8-17, tiderna kan ändras.

Kurskostnad: 1850: – med hund, 600: – för åhörare
Mat: lunch och fika ingår i priset (även för åhörare) . Finns cafeteria om man vill ha något extra. Vatten för hund finns men tag med eget dricksvatten.

Deltagare: 10 st. Din hund ska vara startklar för hoppklass 1. För att få ut mycket av kursen bör ni ha ett visst flyt på banan. Vi planerar att ha en nybörjargrupp och en avancerad grupp. Vi förbehåller oss rätten att plocka ihop grupper som vi anser passa bra ihop för bästa kurskvalité.

 

Anmälan: Din anmälan vill vi ha till jennysmejlbox@gmail.com senast den 26 juli. Skriv i anmälan ras, ålder, erfarenhet hos både förare och hund, samt om du är vegetarian eller matallergiker. Skriv gärna på engelska. Frågor besvaras via mailen ovan, eller på tfn 0708-92 95 83.
Betalning: Anmälningsavgiften 1000 kr betalas in senast den 31 juli. Resterande 850 kr senast den 28 augusti. Betalningsinformation fås i anmälningsbekräftelse per mail. Observera att anmälan är bindande och kursavgiften betalas inte tillbaka vid förhinder om den inte kan ersättas av annan deltagare.

 

Varmt v

älkomna!

 

Jenny & Jessica

En kommentar Lägg till din

  1. åsah skriver:

    synd att alla mina pengar måste gå till Vazy’s behandling… hmm..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s