Banträning, sjuk mus och lite blandat

on

I början av veckan tränade vi slalom och mus ben bara ville vika sig och hon andades väldigt ansträngt och ville bara ha vatten. Helt vinglig. Repade sig sen och jag har varit väldigt orolig. Aldrig sett henne sån. Dock hade det varit mycket aktiviteter dagen innan och samma dag och det kanske var brist på vatten i kombination med mjölksyra som ställde till det. För idag var hon som vanligt!! Jippieee! Blev riktigt orolig men idag har vi kört en hel bana 🙂 och mus höll samma tempot de tre försöken och var helt normal efteråt. Vilken lättnad.
Känns som vi kan debutera i hoppklass med hedern i behåll 😉 snart men det där slalomet måste vi ta tag i. Hon reglerar inte farten och springer bara rakt på i full fart. Men övning ger färdighet så det blir bra med träning.

Är fårvakt denna vecka och det är så härligt när en massa får står och lukta roch andas på en. Då glömmer man lätt bekymmer och besvär och bara njuter av nuet. *Mys*

Har även hunnit en sväng till Skinnskatteberg och hälsat på Gail och vovvarna. Tänk att ha sån fin badplats så nära. *Avis*. Jocke och Jet kom över och vi grillade men det började spöregna så vi fick steka skiten och det vart mycket gott! Idag har jag köpt en smokykrydda för att försöka få till den där marinaden jag med:-)

Fick plötsligt lust till att blogga igen så…på återseende.

Tjing!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s