Räddade!

on

Idag gjorde jag min vardag lite mer panikslagen festlig genom att inte låsa upp bilen först utan öppna bakluckan först för att sedan råka lämna nycklarna i bakluckan och sedan låsa in mina vovvar i bilen. Det var 26 grader i solen och jag fick PANIK!!!!!!!!!!!! Bilen stod rakt i solskenet! HJÄLP!

Ringde Upplands motor och undrade vad jag skulle göra, dom sa ta katter och köra din puckade människa hänvisade mig till en låssmed. Den låssmeden i sin tur hänvisade mig till en annan PANIK..tick tack tick tack tiden går..tick tack…

Tillslut hamnade jag då hos en Johan som åkte från Sumpan snabbt som en raket för att få ut mina tjejer ur bilen. PANIK! Dom började flåsa ordentligt och jag tänkte typ 15 ggr att nuuuuuu slår jag in en bilruta, men hur?  väntade tålmodigt. Tick tack tick tack…

Terroriserade Ringde killen flera gånger på vägen och undrade om han inte var framme snart. Rätt som det var så var han där och vips så hade han brutit sig in i bilen och låst upp den!!!!!! Tog typ 20 sekunder…….inga skador på bilen, bara en tusing fattigare. Några minuter till och jag hade krossat rutan…kosta vad dte kosta. Tjejerna skulle ut levande!

Kylde ner dom med vatten sen och här hemma har vi druckit massor och ätit glass!
Nu sover dom som små grisar. Åh vad jag älskar dom så himlans himlans mycket!!!!!

Känner mig som jag varit med om ett trauma. Inte smält hur klantig man kan vara. Så korkat!

Ta hand om varandra!

2 kommentarer Lägg till din

 1. åsah skriver:

  ååå, vad skönt att dom klarade sig!! Det är när det är sådär som man inser hur mycket ens hundar betyder!!

 2. svanstipp skriver:

  Förstår din panik!
  Har gjort samma med hanen ja hade!
  MEN det var inte i solen utan i ett halvöppet garage i Januari som skulle total låsas. Ingen fick vara kvar enbart bilar.

  Där sitter min stackars hane mitt i vintern och tittar på mej!
  Fick killarna att vänta i 10minuter så ja skulle kunna hämta reservnyckeln.

  Tur att ja stoppade sista träningskompisen just när hon skulle köra ut ur garaget.
  Min mobil låg ju i bilen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s