Vallning & agility

on

Nu har jag satt igång Mini i vallningen igen. Har inte känt mig mentalt stark eller ens haft tid att tänka på vallning den senaste tiden. Nu har vi vallat ett par dagar i sträck och nu blir det paus i helgen och se under veckan hoppas jag hinna med ett par pass och även framöver. Vill verkligen nå igenom hennes lilla huvud och känna att det är vi som jobbar ihop. Tänk vad härligt när den dagen kommer:-) än så länge är hon glad och tacksam att jobba med för man ser skillnad.

Annars är det, förutom massor med jobb just nu, mycket agilityträning —för vi ska debutera snart!! Och jag vägrar tävla endast hoppklass mer än några tävlingar så nu rackarns ska hon lära sig kontaktfält. Grunderna finns ju så nu måste jag sätta ihop ett! Jag är skitnervös hihi hihi…..men vi behöver tävla för vi måste köra ihop oss och yatta yatta ni vet..

Ha en skön helg!

En kommentar Lägg till din

  1. Michelle skriver:

    Härligt att kunna valla så intensivt! 😀
    Du skulle inte kunna hjälpa mig att komma igång och valla med lillgrabben min? 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s