Smått och gott

on

Den senaste tiden har varit helt galen. Mitt sommarjobb är verkligen hektiskt och jag vrider in och ut på min hjärna känns det som men som tur är jobbar jag med underbart roliga Marie så det gör känslan bättre. Det väger upp en hel del. Tänk att arbetskamrater gör så att man orkar mer..:-)

Mus är tyvärr lite halt så den inplanerade koncentrationen på kontaktfält har uteblivit. Det är ett envist sår som spricker upp så fort hon rör sig lite explosivt ( just nu tittar mus in i glaset på ugnen och har ett möte med sig själv..hahahaha askul, hon fattar inte vem det är) och nu är det bara koppel som gäller om det ska läka ordentligt. Och tratt..

Får se hur det blir med de inplanerade tävlingarna. Vi hade ju tänkt debutera med ny klubbtillhörighet och allt. Förmodligen är hon i form till Knivsta. Vi får se!Plus att jag faktiskt bytt klubb vilket förändrar en del och därmed vill jag överhuvudtaget gå vidare mot nya aktiviteter och främst se framåt! En del planerat framöver och jag ser verkligen fram emot hösten!

Sen vill jag poängtera att mitt byte av klubb inte är något jag har intresse av att avhandla på tävlingar el dyl. för där vill jag ha positiv energi och full fokus på oss, så ni vet;-)

Morgondagen är fylld med aktiviteter på klubben. Belgarfolket har hyrt alla planer och jag ska vara i köket. Såklart blir det kul, det är det alltid i köket:-) Sen ska världens gulligaste Snok ställas och hon lär ju lätt vinna. Varje fall Världens gulligaste Snokmaster pris!

Appropå gullig så mår Majsan rätt fint just nu. Körde lite agility med henne häromdagen och hon sken som en SOL!

Dags att natta, ha en skön helg!

3 kommentarer Lägg till din

 1. Michelle skriver:

  Tråkigt att du bytt klubb :/ vi behöver vettigt folk som du på klubben med!
  Får jag vara så fräck att av ren nyfikenhet fråga till vilken klubb du bytt? 🙂

 2. Michelle skriver:

  tack för orden i bloggen! Som alltid är du en trygg inspirationskälla 🙂
  LYCKA TILL imorgon! Ni kommer äga planen!

 3. jennymorales skriver:

  Vi ägde varje fall planen i form av dagens diskelidisk;-)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s