något helt annat

on

Kände hur jag rös i hela kroppen idag, småhåren på armarna reste sig när jag stegade vidare på universitetet. En invandrad ung kille, säkert andra generationens bad om hjälp att hitta sin registreringssal. Kandidat i Nationaleko..stod det på hans lapp.  Blatte söker sig till blatte;-)

-Ska du läsa nationaleko sa jag.
– Ja sa han, är det bra?

Bra? utbrast jag. Det är ASbra! Du kommer klia dig mindre om nätterna till varför det ser ut som det gör om du nu gör det. Killen såg frågande ut och ja han anar nog inte vad han ska läsa. Förmodligen förstår han inte vilken påverkan det kommer ha för honom och hans inställning till politik och ekonomi.

Som sagt, jag rös när jag gick vidare. Blev så glad för hans skull. Jag är kass på allt som nationaleko står för-har ingen fallenhet för det. Men det lilla jag läst är jätteviktigt och intressant. Tänk, han ska få läsa allt och förmodligen förstå och kunna tolka diagram som sig bör. Jag önskar honom all glädje och lycka! Hoppas det går bra för den killen!

För mig, jag har tenta imorn, en som aldrig blev gjord pga flyttarna.
I nationaleko med inriktning  på arbetsmarknadseko. Världen är liten.

Och idag, väldigt väldigt behaglig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s