Mycket av allt!

on

Tränar just nu mer än vanligt. Mini ska kunna 60 % av alla grundfärdigheter frivilligt rakt av – fortast möjligt för jag vill att vi klarar praktiska provet i nov. Sen tränar vi naturligtvis agility för det dröjer inte länge förrän snö och halka är vardag och jag har tänkt ta en paus i det rusket och bygga upp både min och minis fysik:-) samt vila från allt!

Vi har endast en tävling kvar där vi startar ihop för i helgen ska Jess tävla henne då jag inte kan åka på tävlingen. Sen är det Sosus tävlingar som gäller.

Då vallkursen blev inställd och två hundar blev tre  helt plötsligt ( Morris) får vallningen stå åt sidan just nu (igen). Hade varit grymt nice att ha en vallhund fårskötande men det blir inte alltid som man tänkt sig. Jag är glad över min nya vän och alla hennes djur så det känns lugnt för mig. Kram till dig Anita och tack för allt!!
Morris är en slyngel;-)  Han är ouppfostrad, egensinning och kommer kräva mycket tid att få ordning på. En utmaning!
Idag körde jag första passet med honom och peppar peppar det går framåt. Även minis GF går riktigt bra!

Maja lullar på och får träna GF hon med. Bara hon är glad min lyckosten!
IMG_0174

En kommentar Lägg till din

  1. christel skriver:

    ja det händer mycket saker i livet 🙂 wiee.
    fina bilder du har på din blögg!!!!
    kraamm

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s