Uppvisning och Chileresa

on

Varit en ganska stressig vecka. Började med att mamma snabbt bestämde sig för att åka till Chile;-)
Så veckan gick till att köpa presenter till släkt och vänner. Vissa hon inte sett på 19 år. Många presilenter blev det,många turer till Stinsen, Täby c och Sollentuna c. På lördagen var vi sena till flyget, sen var flyget försenat och ja lite krångel som vanligt. Igår ringde hon och sa att hon var framme. Jag är så lycklig för hennes skull!
Ibland funderar jag på att flytta till Chile faktiskt;-) det är så himla bra där nu också och finns många fina möjligheter att starta på nytt.

På lördagen hade Jessica fått låna Mini och det gick väl inte så bra. Igår på invigningen av DTBK hade vi uppvisning och det enda Mini tänker på är att komma framåt. Fint tempo men slalom kan hon inte längre. Fel fel fel. Är mest bara ivrig! Tror det handlar mycket om att hon lärt sig mycket på kort tid eftersom jag började träna sent med henne.  Så jag förstår att Jess inte hade det lätt. Nu ska vi träna slalom i kombinationer en tid och se om det lägger sig. För kan, ja det kan hon. Samtidigt vill jag inte förlora attityden, svår balansgång mellan korrekt och boring – och- korrekt och härligt!

Morris, the terrier börjar arta sig. Fick köra tunnel och hopp igår och peppar peppar han pinkade inte på tunneln:-)
Tyvärr är jag osäker på om jag verkligen vill ha en tredje hund. Och OM  jag nu ville ha en tredje hund ville jag helst den skulle vara svart och vit, möjligen trefärgad och släkt med Mini samt ha vallanlag. Denna är varken bc eller har vallanlag. Men, Morr ska få sin tid och kanske finner vi varandra, just nu känns han fortfarande som en lånehund och jag shoppade loss på Bromma Zoo igår enbart för att på nåt sätt börja sända signaler till hjärnan att han ska bo här nu. Och det är här han ska vara just nu för han är ingen nybörjarhund. Hur framtiden blir lär visa sig. Om inte annat får nästa ägare en uppfostrad hund som det bara är att börja träna med. För träna vill han! Jag vill så gärna att det ska funka men man måste som sagt finna varandra också…håll tummarna för oss!

Nu borras det fram bredbandshål för fulla muggar i vårt hus så jag ska ta och bege mig till en annan plats där man kan studera i lugn och ro!

Må gott!

En kommentar Lägg till din

  1. Veronica skriver:

    Och jag borrar i tänder för fulla muggar! 😉 Jag visste inte att det fanns en Morr?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s