Hängigt värre…

on

Har ju varit fårvakt i helgen och förmodligen åkte jag på en allergiattack av hö igen 😦 och då var jag inte ens i kontakt med höt utan endast inne i fårhuset. Suck! Varit jättesjuk hela helgen:-( Jag har varje fall himlans tur som får vara med på ett hörn trots att jag förmodligen aldrig kommer kunna ha egna djur igen.

Positivt är dock att det var mysigt att träffa tanterna igen 😉 och Mini skötte sig rätt bra vid fodringen. Bråttom in men väl på plats ganska lugn och fokuserad *tummen upp*och gjorde det hon skulle. Tänk vad man önskar att man tränade mer så man kunde lita på henne helt och framförallt kunna använda sig av henne i sommar när det verkligen behövs. Får helt enkelt ta mig tid att träna henne mer innan sommaren. Hon förtjänar det.

Nu längtar jag verkligen efter mindre snö och mera plusgrader. Påminner mig själv om att försöka vara bortrest nov-april nästa år;-)

En kommentar Lägg till din

  1. Michelle skriver:

    ush för allergin , får som är så mysiga!!
    (fåren på min skola fick nyligen lamm som är ännu mysigare att gulla med 😀 )

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s