Om att gå kurs och debut

on

När jag går kurs brukar jag ofta skriva ner en massa. Ofta kommer jag hem med en massa ostrukturerat kludd. Oftast är det inte anteckningar från kursen utan spontana tankar som dyker upp. Förståelser, ideér och annat som bara poppar upp. Ibland sånt jag tänkt på förut, ibland saker och uttryck jag gillat men gjort om. Ibland bara meningar som fastnar.

”Inte viktigast vad jag gör/min metod/hur, utan att hunden faktiskt förstår vad jag vill”

”Genom intresse för att förstå vilka skor den andra människan går i kan vi skapa en fin väg ihop”

Säkert en klassiker men jag har aldrig hört den;-D

”Kvinnor får lättare förkylningar”

– vad betyder det?
Att män får svårare förkylningar?
Att det är lättare att släpa hem en karl på krogen än en man?
Eller att kvinnor helt enkelt får lättare förkylningar?

”Ju mer kunskap vi får desto mer inser vi att vi är långt från sanningen”

”Så som man fungerar själv, så serverar man sin kunskap”

”Små vassa djur som finns men inte syns-de gillar jag” bara en kul kommentar från en kursare!

Till nåt annat. Är fortfarande ruskigt förkyld, pendlat mellan rasselröst och andning genom munnen till helt ok. Irriterande men vad fasiken. Jag fick ju faktiskt gå på bar mark häromdagen så inget att deppa för. Snart är VÅREN här!!!!

Miniiibuuuus ska ju debutera agilityklass i Maj- har ju visst råkat anmäla till så så blir det! Vi har därför tränat en del balanshinder;-) eventuellt ska det lilla livet också debutera lydnad i maj. Får se hur långt vi kommit. Känner NOLL stress och vill bara NJUUUUTA av min hund och vår tillvaro! *ler stort*

Ha en skön helg!

En kommentar Lägg till din

  1. Roliga & underfundiga meningar:-) Skönt att ta saker i sin takt! Krya på dig ifrån oss:-)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s