Underbara dagar

on

Är just nu i Skinnskatteberg och passar valpar och får. Vi har det så skööönt. Idag och igår har vi satt oss i bilen och bara styrt iväg någonstans. Igår hamnade vi i Fagersta och idag vi på en sandstrand och helt ensamma var vi också. var? kommer inte ihåg;-).. Så himlans mysigt. Maja får sitta fram för hon är så mysig och social att ha bredvis sig när man äventyrskör. Tittar nyfiket ut och är så positiv till bilåkande och äventyr.

Emellan dessa små äventyr passar vi valpar, tittar till djur och passar på att träna en del också, simmar och badar samt leker på tomten och går små myiga promenader med mamman. Har kollat påvampire diaries tills jag dör typ. Ha ha! Härligt!

Har massor med bilder men wordpress är riktigt segt att ladda upp på. Tror jag måste redigera bilderna först. För stora.

Något som gör mig riktigt glad är att Mini är fantastiskt träningsbar och har mognat massor vad gäller vallningen. Lyssnar faktiskt på mig nu och ger fåren utrymme och tid att agera på hennes vilja dvs flytta dom. Under dessa träningspass har hon inte en endaste gång kört skrämseltaktiken. *glad* Jag är också lugnare och känner mig mycket mer avslappnad bland får och allt vad det innebär. Antar att kombinationen av båda skapar harmoni. Ser fram emot att träna mer kontinuerligt nu och få till det;-)

Agility tävlade vi ju som sagt i lördags som förra bloggen pekade på och prestationen var urkass från bådas sida av flera skäl. Framförallt fick Mini uppleva att samma kriterier som för träning även gäller på tävling. Tuff luck baby;-D
Hon gjorde en massa saker hon ALDRIG gör normalt, inte ens på träning. Men hon kanske ville testa och taggad som hon är så.. Jag gjorde också en massa saker jag normalt inte gör innan en tävling. Dvs kom för sent till tävlingen, fel på foten, sur och irriterad som en geting. Fy, en sån start vill jag inte vara med om igen! Fy på oss båda;-D Det här raderar vi nu och kommer inte alls ihåg framöver!

Snart är det dags för SM i agility och lydnad. Ska bli extra skoj då träningskompisar (ja ni är fina vänner också) i båda sporterna är kvalade! Men innan dess ska vi gå en hel helg med bara klickerträning på klubben!  

 Njut av sommaren för snart kommer vintern igen! Drygt drygt Jenny..nödvändigt..haha

Chao!

2 kommentarer Lägg till din

  1. Jessica skriver:

    Är absolut inte avundsjuk på din lilla minisemester… är så härligt att gå till jobbet varje morgon!!! Men jag kommer gör liknande saker när jag är hos Veronica i Dalarna i sommar….

  2. åsah skriver:

    Å va härligt!! 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s