VM i lydnad och härliga dagar!

on

Efter underbara dagar i Skinnskatteberg styrde jag sent kosan mot Stockholm. Vi avslutade med ett vallningspass med hjälp av Gail och även Gail fick träna henne och oj vilka framsteg. Vill gärna upp mot huvuden så det jobbade vi igenom fint samt walk on och hon förstod uppgiften och metoden. Så underbart att få med sig bra verktyg och nu jäklar ska det tränas! Gail tyckte hon hade lite väl högt tempo. No shit sherlock..moahahahah! Jag tyckte hon gick lugnt och sansat. He he. Jämfört med innan. Som sagt, skönt att hon känns mogen och är så träningsbar. Hon jobbade på så fint och tappert! Ska nog tillbaka och hälsa på i juni i samband med att Derek S kommer och kursar där. Trivs så himlans bra på Baggbron;-) Osså valparna såklart..måste säga hej då till Gulle-Paddan som jag gillade lite extra innan han flyttar hemifrån *hjärta*

På vägen hem kom Carina på den geniala idén om att Vagnhärad låg på vägen från Västerås..mmm jo! Så jag styrde kosan mot Strängnäs och Helsingborg och vips var jag framme 01.30! Sov sött med vovvarna i en dubbelsäng och sedan gjorde vi Trosa dagen efter. Mysigt! Det gör vi igen!

Kom iväg vid halvfyra och kom alldeles lagom till köerna! *snopet* Massor med studentsläpp och det var stopp överallt. Stannade till i Bromma och handlade på Coop bra länge men fortfarande köer hela vägen till kista nästan.

Nu är jag äntligen hemma efter en helt underbar roadtrip! Tack alla inblandad, nu har jag nya duracell att gå på ett tag framöver;-D

Som toppen på det här fick jag också veta att en kompis fått plats i lydnadslandslaget! Så vips har vi planerat en resa till Danmark veckan efter SM. Snabba ryck och oväntat, men ASKUL! Denmark here we come!!!!

2 kommentarer Lägg till din

  1. Hej, jisses vad roligt att åka & titta på SM samt en Danmarks tripp till VM!!! Ser fram imot fullständig rapport;-) Vi andra får vackert träna på för att komma dit en dag, tyvärr har jag inte möjlighet att åka & titta på SM i år:( men vi får som sagt ta igen skadan sedan:-) Kram

  2. jennymorales skriver:

    Fullständig rapport kommer! Lovar:-) KRAM

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s