Uppdatering

on

Ooooj vad mycket som hänt sedan sist. Var börjar man?
Vi tar allt det roliga så skiter vi i resten?

SM i agility och lydnad. Satan vad roligt med värdiga vinnare!!! Så spännande agilityfinaler och ja ruskigt kul. Grattis alla!! Och tänk att ettan i lydnaden var etta båda dagar och sedan vann. Helt makalöst. Extra kul var det att Sofia och Tialotten var med! Lite otur men mestades kanonfint!
Härligast av allt ar dock att få träffa Minsanns syster yster Spice! Fiiin hund och Såååå lika. Gullig och trevlig matte och Anna, vi ses väl igen?! Vi fikade och snackade om våra små hjärtan.

Därefter kom vi hem och ställde om för att åka till Danmark. Tyvärr mådde jag inget vidare, ont i foten, nackskadan värkte och sen blev jag alelrgisk mot min nya wunderbaum..yes ni läste rätt. Köpte en ny bils doft wunderbaum och satte upp i bilen. Jesus vad sjuk jag blev. Ha ha ha!
Pratade med Sofia efter hennes start och när det visad sig att de kvalat till finaldagen önskade jag att jag kunde sätta mig på ett plan och åka typ. Men icke! Dom slutade 12:a och blev bästa svensk. Superkul!!! Den där 2:an på slutet kommer nog försvinna med tiden…..

Efter en kämpig vecka hemma hade jag kraft att åka till härnösand och tävla. Vi hade mycket roligt men också en del frustration från min sida då jag har det väldigt jobbigt innan start. Hon är lite mycket att ha och göra med nära en agilityplan. När man sedan ska försöka fokusera hamnar man i konflikt eftersom hon drar, hoppar och studsar och gapar och det hatar jag. Här hjälper ingenting. Agility är värt allt typ.
Jag vill ha roligt och inte känna mig irriterad. Fullkomligen avskyr att tjafsa med henne. Uppenbart älskar hunden agility och det var det jag ville. Det får jag även äta upp nu. Dock har vi under all frustration kommit fram till ännu en ny startrutin och får se om den håller sig fungerande även i fortsättningen. Din matte är minsann också envis lilla Minsann;-)

Resultatmässigt har vi faktiskt bara haft en riktig flopp och det var i sista klassen där jag mentalt redan hade åkte hem till sthlm *fniss* -var så trött! Sedan hade vi ett gäng 10 felare samt DQ. En tiofelare räckte till vår första rosett. Det var ju gulligt.
I många lopp känns det som att snart..snart…sitter nollan. Har ju varit dåligt med träning närmaste månaderna inför tävlingen eftersom jag skadat foten. Konstant vila och endast detaljträning. Samt flera inställda tävlingar. Då funkar inte helheten.
Trots stress utanför plan så är hon följsam och härligt tacksam att springa med på plan. Alltid lika glad att göra om det som blev fel;-D

Fotboll har det också blivit mycket av. Firade midsommar med chilenska flaggan helt planerat efter matchschemat. Vilken mamma jag har…Är helt hooked…mina favoriter är redan ute men helgens matcher  har varit så spännande och jag tror att resterande blir minst lika spännande !!!

Imorn är det tävlingar på SSBK me jag har känningar i foten så jag funderar på ställa in. Spelas fotboll på tv också…..

Just nu är jag mitt i ett 2-dagars barnläger (som för övrigt kommer gå i repris för det är roligt med barn-frågan är vem som har roligast-jag eller dom?  *skratt*) och under helgen blir det agilitykurshelg på DTBK. Flera ekipage som är väldigt på G , precis som vi *ASG*, så snart får ni en klubb till att se upp för. DTBK heter vi..skriv upp det;-) D T B K

Så dags att sova så man orkar leka vattenkrig och träna hund! Jessica och jag kör det ihop och det är underbart för vi är verkligen så synkade. Ha ha..

Må så gott och njut av det härliga vädret!

PS.  Om det mot förmodan finns något ekipage som ”helst” kör largehund och som läser detta och är sugen på vara med om årets showuppvisning! Kontakta mig. 4 september smäller det nämligen för invigningen av Stockholms största körhall. Grym vinterträningsmöjlighet erbjudes.

En kommentar Lägg till din

  1. Du har hunnit med lite sen sist;-) Tråkigt att du inte är bra i foten, hoppas det ger sig & blir 100% ok. Det låter som Mini-Mus & du är på G:-) Härligt! Nu vet ni iallafall vad ni behöver träna på iallafall. Håller tummarna stenhårt att 0:an kommer inom kort:-) Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s