Lycklig!…

on

Maja ler och är glad! Vi har varit hos kiropraktorn och herregud vad jag önskar vi gått dit tidigare. Men, var väl inte mogen för det just då, många varnade mig för dåliga kiropraktorer och jag höll mig till fysiologerna.

Maja har ju både spondylos och en gammal skada i SI-leden( korsbensleden) vilket skapat en del ont i länden. Nu gick Eva igenom hela henne från topp till tå. En del låsningar löstes upp, förutom där spondylosen sitter, samt råd om var jag ska stretcha och massera lite extra. Hon går ju redan på en del massage och jag masserar henne mycket men just den här platsen har jag varit rädd att massera för jag var rädd det var inflammation igen. Dock muskulärt och jag kan idag stretcha ut och bak höger ben vilket jag inte kunnat göra på några år *JÄTTEGLAD*

Jag passade givetvis på att få behandling och har nu ruggigt ont;-) men vrida huvudet kan jag!!!

Det var värt resan till Trångsund;-)

Mini och jag har varit och fått lydnadsinspiration hos Lotta och det är vi mycket glada för. En hel del osäkerheter har lösts upp och vi känner oss sjukt peppade att satsa nu! Tack gulligaste Åsah som peppade mig som vanligt;-) till att åka dit då jag tyvärr är lite gnällig vad gäller instruktörer. Åsah är så positiv och styr mig alltid rätt;-)
Gillar inte att betala och inte få nåt värdefullt för det vilket varit fallet sista gångerna jag velat engagera mig i lydnad. Det är verkligen så viktigt för mig att man som instruktör inte bara är duktig på det man gör utan att man också har förmågan att vara säker på sin sak men samtidigt ödmjuk för olika individer. Att man har en önskan om att vilja förmedla sina kunskaper på ett engagerat sätt där man genuint vill att andra ska lyckas.Helt enkelt leverera för det man betalat dom för. Punkt.

Vi kommer fortsätta gå för Lotta och jag har som ni kan se i tidigare bloggar varit flitig med träningsplaner och måste säga att det går väldigt mycket bättre nu när jag har en plan och tänkt till lite extra.  Har gjort en träningsplan för fjärren också som jag ska lägga ut. Blir förbaskat tydligt vad jag ska träna och fokusera på nästa pass samt att jag känner att vi varje pass kommer vidare och inte är i den där bekväma curlar runt lite på lagomnivån. Och ska jag kräva mer av henne ska jag också anstränga mig mer och planera vår träning så den utvecklas!

Har varit hemma några dagar, imorgon blir den sista, min nacke är paj igen. Men pålördag morgon börjar mässan och Lydnads NM och då ska vi må fint igen;-) så vi kan heja på Sofia och Tia! Känner på mig att det kommer gå bra för dom.

Nu orkar inte jag sitta mer framför datorn, må så gott!!!

Älskar dig mitt hjärta!

En kommentar Lägg till din

  1. åsah skriver:

    å, tack själv! Alltid kul att nörda 😀 vad fint det blivit i bloggen här! Massa planer, sånt gillar vi!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s