Apropå ben…

on

Ha ha apropå längre höger ben…vi var ju till kiropraktorn igår. Jag är ju ett hopplöst fall, det vet jag sedan innan, men jag har glada nyheter för båda brudarna.
Majsan har ju sin spondylos och kommer alltid ha lite spänningar i det området, däremot rörde hon sig mycket bättre och vår stretching och massage har givit mycket god effekt! Så lycklig för min Majsa som ena sekunden vill bita av Evas näsa och i nästa kela ihjäl henne som tack för behandlingen. Är så tacksam för dessa människor  som hjälpt mig med Majsan som inte alltid är så medgörlig eller trevlig mot folk som vill ta på ställen det gör ont. Har lärt mig massor om massage och hundens kropp av Carina och hon lärde Maja att det faktiskt finns folk som lyssnar på hennes signaler. Eva visade sig vara precis så duktig som rekommendationen sa;-). Majsan diggar henne stenhårt nu och är jätteglad när vi ska dit. Fler besök blir det men med längre mellanrum nu. Bäst av allt är ju att jag passar på att få behandling själv varje gång. Carina är massör på humansidan från början och likaså Eva kiropraktor på humansidan. Deras händer är magiska……..say no more. Värsta reklamen men jag tycker faktiskt att bra människor förtjänar det! Vi har ju testat några om man säger så;-)

Till det roliga, skojade ju om att fråga ifall Minis framhögra ben är längre. Visade sig att hon var lite spänd i triceps på vänster sida vilket gjorde att hon inte sträcker ut den helt. Lite massage och stretching skulle korrigera det lätt. Komiskt tycker jag för det är knappt synligt och jag har inte sett det förut mer än när vi tränat fjärr här hemma.
Efter en mycket noggrann genomgång konstaterades att Mini-Bus är vädligt mycket HEL och inte har minsta känningar någonstans. *lycklig*
Så nu är det bara och tuta och köra vidare som vanligt. UNDERBART!!!!!

2 kommentarer Lägg till din

  1. helga skriver:

    Carina skulle vi inte klara oss utan! 🙂

  2. propiraya skriver:

    Tack för ditt svar på min blogg! Jättesnällt att du skrev så utförligt 🙂

    Härligt att söta Mini är så fräsch!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s