Liten fjärrfilm-dagsläget!

on

Det är verkligen nyttigt att filma. Tack jess. Såg direkt var jag belönar lite halvbra rörelser och framför allt att den slabbiga laxen var skit att träna med. Den var så pass prio för Mini att hon ville sliska av mina händer ordentligt vilket gjorde att det blev lite segt. Jag vill ha rörelse, äta, fort ny rörelse. Inte rörelse, slabba, är det verkligen rent, rörelse etc..nog för att Mini Von Knas älskar lax men vi får köra med smidigare belöningar nästa pass;-)

Vi ska till kiropraktorn i veckan och jag tänkte hon skulle kolla om Minis högra framben är längre än det andra *ASG*

Kolla in filmen så ser ni vad jag menar. Det känns som en bra koncentrerad början. Har inte döpt bakåtligget och använder därför händerna hela tiden. Måste nog bestämma mig snarast…tvåans fjärr sitter rätt bra så detta är mest film på annat.

Det var inte så komplicerat det här så jag kanske gör det fler gånger. Jag är löjligt förtjust själv i att kolla på andras träningsfilmer och utveckling- så här kommer våran!

5 kommentarer Lägg till din

 1. agilityeboni skriver:

  Ser bra ut! Kommer bli kanon 🙂

 2. Det kommer bli kanon! Kram

 3. åsah skriver:

  fint! Kommer bli bra det där. Även om hon är lång ligg-stå så har hon ju alla tassar på samma ställe, så det är ju bra! och hon tar ju långt steg bakåt i sitt, så (förrutom sista sittet), så hon hamnar ju på samma ställe med baktassarna.. ska bli kul att se hur det blir! nu måste vi ses snart! kram

 4. jennymorales skriver:

  Ja det är skitsvårt att korta henne utan att det inte blir en ostbåge eller en icke-rörelse. Benen är ju så lååååånga! ;-D Men vi tränar vidare…

 5. AnnaKarin skriver:

  Tyckte det såg mkt bra ut! Men… 2:a sittet flyttar hon fram baken därför hamnade hon längre fram i 2:a stået men själva stået var bra… ligg-stå var bra! Sista sättandet flyttade hon också fram baken… men hon gör det smart för hon flyttar ändå bak frambenen…
  Det var mina kommentarer i alla fall kram kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s