Fritid

on

Tänk att jag inte har något speciellt bokat i helgen. Och knappt heller de närmaste veckorna och kanske till och med månaderna. Förutom lite kurs och annat smått och gott. Från att ha haft nån ledig helg som överraskningsmoment då något blivit inställt till ingenting alls bokat. Och det känns faktiskt, rätt så skönt? Jag vet, mysko. Eller hur?

Jag hoppas solen skiner i helgen för jag skulle vilja orka vara ute mycket. Kylan är inte min vän. Alls. Dessutom hatar jag att träna hundarna när det är kallt ute. Får ågren över att dom inte är tillräckligt varma osv. Sluta ha ågren Morales. Det går nog bra.

Funderar över vad man gjorde innan man köpte hund? Och sen funderar jag även hur livet kunde ha sett så annorlunda ut om jag köpt den rasen jag önskade mig men absolut inte fick. American staffordshire terrier. Tror inte jag hållit på med agility och definitivt inte vallning 😉  Tänk att jag föredrog tjocknosar och tyckte Majsans nos var så smal och avlång. Näsig sådär. Idag finns det inget jag hellre vill ha än hennes mjuka svarta näsiga nos *kärlek*

Allt hade kunnat vara så annorlunda. Hela min tillvaro egentligen. Tänk, jag hade nog aldrig bott med Jessan då och tre underhållande tervar som man saknar när dom är borta. Eller hade min chef ens haft en bc blandis om hennes son aldrig träffat Maja och önskat sig en likadan? Och sen andra hundmänniskor som sedan blivit riktiga vänner och inte bara träningskompisar. Våra vägar hade nog aldrig korsats annars om det inte varit för ett gemensamt intresse för andra nämnare finns inte. Förutom dom man skapat.
Däremot hade jag nog haft en pojkvän tror jag, för jag skrämmer bort alla;-) mitt ex var livrädd att Maja skulle äta upp hans son. Lyckat. Inte alls. Vi gjorde slut kort därefter.
En annan kille dejtade jag ett tag men jag tror nog Maja fick ut mest av den relationen för hon fick korv i varje gatuhörn där det stod en korvmojje. Jag själv fick bara omysiga elvispiga kyssar. Nä inte spännande alls. Men han gillade vovven och hon korven.

Jag tror att om jag aldrig fått in Maja i mitt liv hade jag bott kvar i Australien. Eller nåt annat land. Jag var sugen på studera antingen i Sydafrika eller i Kanada. Jag hade ju en resväska monterad där bak;-) Kollade till och med upp universitet i Kanada. Sydafrika kändes som för mycket projekt. Inte helt lätt att leva där tror jag speciellt som utlänning. .

Men jag saknar tjejerna mer när jag är bortrest än vad jag saknar att resa. Så långresor utan tjejerna får vänta tills jag blir pensionär. En pigg sådan!

3 kommentarer Lägg till din

 1. Hoppas verkligen solen skiner så du får mkt härlig energi:) Vad glad jag blir att du tänkte på mig när det gäller Maria Hagsströms kurs, vet att vi skulle haft det supertrevligt! Tyvärr har jag redan ”öronmärkt” en del pengar till andra saker så jag har helt enkelt inte råd… MEN jag hoppas ngt annat gyllene tillfälle dyker upp! Vore roligt att ha en helg kombinerat med att vi träffas samt tränar våra 4-benta för ngn bra instruktör:)
  Kram

 2. jennymorales skriver:

  Pengar pengar varför är vi inte lite rikare i pengar;-)

  Ha ha, tur vi är rika i andra saker! Kram

 3. Sofia Tia skriver:

  Tur att det blev som det blev ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s