Åtvidaberg-första pinnen! Glada Maja-nyheter!

on

Förra helgen var vi och tävlade i Åtvidaberg. Mini smackade på två nollor och hon gick så bra den här helgen! Jag gick också på bra och vi skötte oss finfint båda två! Vi var i synk!

Tyvärr blev det ena loppet diskat då Mini sprang och tog någon annans leksak som låg mitt i målfållan, jag låg rätt långt bak på en lång målraka och vips var hon inne på plan med saken i munnen och diskad! Jag vart så himla besviken där och då. Ett kanonlopp med några småmissar men i stort sett bra… ett snörpligt avslut på en bra helg!

De andra loppen var också bra, en femma (rivning), en tia, rivning oh vägran två hinder från slutet, en till nolla på svår bana. Så himla nöjd!!!!

Men, nu blir det ingen agility förrän i slutet på augusti. Nu är det fokus på lydnaden. Vi ska till Norge och tävla för talangtruppen. Visserligen ska vi bara tävla tvåan då men vi tränar just nu för fullt för klass tre och elit. Gällande tvåan är det mest helhetsbrister vi har, tekniken har hon så vi kommer fokusera på störningsträning och länkar av olika slag samt fortsatt träning på gruppmomenten..
Förra veckan träffade vi några från talanggruppen som bor i stockholm och tränade tillsammans. Då fick vi mao chans till okänd kommendering in på plan och hon gick på det direkt och började tro det var rut-skick på gång. Hi hi! MEN, hon ändrade snabbt sin felaktiga tanke och när hon gått fint ett tag fick hon belöning! Duktiga Mini, framsteg må jag säga. För oss;-)

Det var riktigt trevligt att träffa det här gänget och det verkar som vi ska ses regelbundet. Högt i tak, respekt för varandras åsikter, engagerade personer med blandad bakgrund, kan det bli bättre? Toppenkul!

Nu till det allra bästa då! Min bästaste Majsan kanske blir FRISK!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Enligt utlåtande från specialisterna i Tyskland så har hon förmodligen ingen tumör eller haft hjärnblödning, hon har en inflammation! Det går ju varje fall att bota, hoppas vi!!!!

Så nu går majsan på hög dos kortison, är skitglad och mår MYCKET bättre i både höfter, tå och skalle! Underbart min älskade lilla maja!!! Du ska leva måååånga år till!

Det har säkert hänt en massa mer i våra liv men just nu är inte bloggeriet prio ett. Solen skiner och om vi inte badar så tränar vi eller njuter av sommaren på något annat vis. Och har ågren för att den snart är slut..haha 😉

 

En kommentar Lägg till din

  1. marie,love&carma skriver:

    Hittade dig 😉 Tack för en super trevlig helg stor kram mia och carma

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s