Uppdatering dec 2011

on

Ibland önskar jag att jag hade mer tid att skriva intelligenta och roliga bloggar för jag gillar att skriva. Jag vill skriva om allt från ämnen om tex. legalisering av narkotika till hur man odlar en chilli…typ! Men jag kommer aldrig dit…livet ploppar vidare och jag hinner inte alltid göra det jag vill. Om chansen ges kommer stora förändringar ske under 2012-2013. Vi får se.

Min rehab har varje fall gått ruggigt bra och jag är helt tillbaka i jobbet igen. Oroar mig dock för att brosket mellan halskotorna är dåligt och att det kan leda till annat skit i framtiden. Men, en sak i taget!

Maja mår rätt bra, traskar regelbundet och mår fint i övrigt! Mitt hjärtegull….har kontaktat hennes uppfödare och det visar sig att Majsans farfar är en irländsk import och farmor är en svensk bc och båda fanns på en gård på Värmdö. Ska bli kul att se vad hon får fram för information kring bordercollielinjerna bakom henne.  Vi skulle höras igen!

Mini mår fint hon med. Hon fystränas i trasken hon med! Väger numera 15 KG!!! Hennes normalvikt har legat på 12,3……hon har blivit biffigare i fronten trots att hon fortfarande ser ut som en fraggel…tack VOM o hundemat och tack Ultuna! äh fasiken tack till mig också som kört fram och tillbaka 12 mil två ggr i veckan…puh! *ASG*

Vi har försökt vila från träning men vi blir båda mycket snabbt uttråkade och otåliga och tränar ändå;-) I lydnaden försöker jag jobba med våra största svårigheter, men jag lägger gärna mycket fokus på var våra styrkor ligger före våra svagheter och försöker stämma av var VI kan tjäna poäng istället. Vissa saker är helt enkelt långtidsprojekt..

Ny hund! Funderar seriöst på att skaffa en till familjemedlem och tillika framtida agilitystjärna. Jag vill dels prova på något nytt rasmässigt och storleksmässigt och inser också att jag inte har tid med en bordercollie till speciellt inte om jag ska fortsätta satsa på Mini. Så därför verkar valet nog hamna på en sheltie! Har ingen brådska utan ska kolla upp det noga så jag får det jag söker. Jag har träffat ett fåtal sheltisar som jag gillat så det lär inte bli lätt. Vi får se!

Så här års ska man väl skriva nån form av årskrönika, men det skiter vi i;-) Vi fokuserar på nästa år! Kort kan jag väl nämna att jag förra året hade sikte på att medvetet välja inspiration från folk med andra kunskaper än de jag normalt dras till… Gör man alltid som man alltid har gjort får man alltid samma resultat, eller hur var det nu? 😉
Det var en bra och givande tanke. Blev en del kurser samt träffat en del människor som givit sköna perspektiv och kompletteringar i hundtänkeriet bla en kurs för en fd polishundstränare (25 år), en f.d världsmästare, träffat IPO/skyddsfolk som fått mig att inse hur likt ronderingar är agilityhandling, gått instruktörsutbildningen för underbara Åsa Klint och jobbat mycket med hund. Så det har varit ett härligt och lärorikt år och jag har följt mina planer! Fått viktig insyn hur andra tränar och plockat med mig en del bitar jag känner jag kan utveckla i min egen träning. GULD!

Och jag får ju inte glömma Talangtruppen! Vad roligt vi haft och vilka fiiiina vänner jag funnit. Har varit så inspirerande och jag är nöjd med att vi hoppade på tåget som till en början var nervöst och lite läskigt.

2012 tänkte jag go with the flow..typ nosa på specialsök *ASG*….ja det är sant. Får se om ekonomin tillåter det men nåt ska vi väl hinna med. Vi ska tävla spår också samt tävla lydnad såklart. Sen vill jag gärna hinna gå för Bob Bailey om det nu blir hans sista gång i Sverige men DET kostar dineros, mycket dineros….fan jag vill inte dö nyfiken……vem vill det liksom! Men jag tänker inte planera så mycket utan njuta av det som sker dag för dag. Känna efter mer, vad vill jag just nu?!

GOTT NYTT ÅR KÄRA VÄNNER OCH MÅ NI FINNA VAD NI ÖNSKAR 2012!

Livet är likt en tårta- fylld med möjligheter och njutningar!
Men väntar man för länge med att ta för sig av tårtan,
desto mindre kan det finnas kvar av den… 

/Jenny

7 kommentarer Lägg till din

 1. Ja, vem vill dö nyfiken 😉 2012 har mycket kul att erbjuda, det blir vad man gör det till 🙂 Synes snart för (kanske?) året sista träningspass. GOTT NYTT 2012 till dig & de 4-benta med HÄLSA, ROLIGHETER & FRAMGÅNG! Kram!

 2. Lotta Anderstedt skriver:

  Håller med, vem vill dö nyfiken? Själv vill jag bli bättre på att leva i nuet och att njuta under tiden. Ska ut och köra ett pass med Signe nu på förmiddagen innan alla smällare kommer fram. Hoppas du och dina fyrbenta får ett riktigt härligt och fint 2012.

  Kram Lotta och Signe

 3. Gott nytt år vännen! Hoppas på mycket rolig träning ihop nästa år! Tack för all hjälp på mässan och för det fina halsbandet som vi än så länge bara vågar ha i skogen!

 4. jennymorales skriver:

  Det ska vi Katarina! Snart kan ni bära den;-)
  KRAM

 5. jennymorales skriver:

  Lotta, visst är man bra på att älta det förflutna och drömma om framtiden. Nutiden passerar i sikte på framtiden…onyttigt! Gott nytt år!!

 6. jennymorales skriver:

  ROLIGHETER OCH HÄLSA lätt asbra! Resultat också;-) Vi ses och hörs mer 2012! Kram

 7. åsah skriver:

  Härligt inlägg!! Gott nytt år!! Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s