Februari

on

Snart är februari slut. Jag tycker veckorna går strålande fort för rätt som det var är det helg igen. Dock blir jag rädd över att tiden…går så fort.

I helgen fick jag vårkänslor och kände mig lycklig av förväntan på nästa årstid. Har jag tur är jag i lite varmare breddgrader nästa år;-)

Träningen med Mini fortsätter och jag måste säga att sista veckorna har vi gjort riktigt fina framsteg. Vi har kommit fram till ett system mellan momenten och i träningen som funkar bra för oss och som är väldigt tydlig för fröken Mini.  Upplever henne mycket mer koncentrerad och jag själv mer avslappnad. Skönt!

Vi har gjort flera lyckade ingångar och ff i olika sammanhang och det börjar bli mer en VANA, läs VANA att det nu går bra snarare än dåligt. Jag älskar den känslan.

Mini & jag liksom …

Tränat i dagarna två med Jeanette som har Minis halvsyrra Sly samt lilla söta ff-underbarnet (som Jeanette skapat givetvis) Maya! Känns som att vi båda gjort framsteg dessa dagar och glatt delat med oss av våra träningsvärldar. Jag ska lära in ett snyggt ligg som jag fått tips om hur-efter att ha sett Mayas tjusiga läggande -och vi ska även fundera lite över mitt gåmönster då Jeanette kittlade dom tankarna. Vi får se vad det blir av.

I övrigt ska jag snart ta tag i mitt gråa hår och bli ännu grå-hårigare. Vittringen. Men jag har en plan!

 

 

2 kommentarer Lägg till din

  1. Hanna skriver:

    Vad skönt att det går på rätt håll 🙂

  2. Tycker ni såg verkligen såg ut som ett TEAM du & Mini!!! Ska helt klart försöka få samma feeling med halvsyrran 😉 Följ du din plan – känns som ett vinnande koncept! 🙂 Tack för bra träningsdagar & givande samtal! Känner mig pepp!!! Kram från oss 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s