Småland och lite till..

on

Är på en lite kortsemester hos faster i Småland. vi har hur mysigt som helst. Igår sprang vi på stan i roliga butiker, tränade på kalmar bk såklart;-) och avslutade kvällen med födelsedagsfirande, middag och karaoke-kväll. Har även cyklat med Mini och småtränat på tomten. Så himla toppen att göra exakt vad man vill när man vill i 5 dgr…!

Idag var vi en tur på Alvaret på Öland, faster bor nära bron så det är lätt att åka över. Fåglarna kvittrade och vi bara njöt av solen!

Nu laddar vi för träning i Karlshamn imorgon. Ska bli supertrevligt att träffa Hanna och Malin! Längtar!

Min kortsemester fortsätter….

3 kommentarer Lägg till din

 1. Matilda skriver:

  Kollar in här lite då och då för att få inspiration till min och Tures träning! Nu kommer det där efterlängtade tjatet – Kan du hålla en agilitykurs? Typ runt den 13e maj då Ture fyller 1. Vi ska gå lydnadskursen för Henrik, men vi vill göra allt! Snälla, bara några utspridda dagar 🙂 /Matilda och Ture

 2. jenny skriver:

  Heeej matilda! Vad bra nu har jag din bloggadress;-) kul att du är pååå för träning! Jag ska kolla min kalender och checka av med andra som frågat. Vi ska ha träningsdag på klubben i slutet av april för alla agilityekipage. Kom på den! Vi hörs mer om datum o tid
  Kram från oss

 3. Matilda skriver:

  Åh nej, nu kommer du börja stalka mig ju 😉 Jag kommer absolut på den, men du blir nog tvungen att fixa en kurs ändå 😉 Kramar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s