Linköping t/r

on

Arbetsveckan når sitt slut och den har tagit musten ur mig och jag förstår inte hur folk i karriären orkar leva hundliv efter dagens slut. Hatten av, för jag har varit mentalt energilös. Självklart är det bara såhär nu i upphandlingstider och det är jag sååå tacksam för. Denna vecka har det blivit noll hundträning and I hate it! Mini är så söt. kommer och tittar på mig, typ snälla ge mig ett kommando? jag ger henne ett och hon får en boll och blir superlycklig. Sen snusar hon vidare och drömmer om nästa stund ihop..haha Gulle!

Som tur är har jag levt på förra helgens trevliga besök hos Jeanette i Linköping. Mini och jag samt 2 kattungar och halvsyrran Sly och hennes kompis Maya! Supertrevligt har det varit! Vilka härliga hundar och katter!!! Mycket kärlek fick vi. Jeanette bjöd på god mat och massor med snack och jag sov i en gudomligt skön säng. Had ejag inte varit korkat och glömt astmainhalatorn hade jag säkert kunnat sova gott första natten. Lördag em kändes det tjockt i halsen…men det lugnade sig.

På lördagen tränade vi inomhus i en fin lada med matta. Fick till en massa rolig rutaträning i hörn och lite mer ordning på hakan i backen. Söndagen ägnade vi också åt träning men utomhus i ett industriområde under en jasplansuppvisning. Störande som fasiken och jag hade svårt att fokusera. Hundarna var duktiga och brydde sig inte! Gjorde roliga rutanskick från alla möjliga håll och förbi buskar och koner. Duktig Mini! Apporteringen går FRAMÅT! Läste ni det nu? FRAMÅÅT!!! Lådanapportering har givit resultat.

Sammantaget blev det massor med träning av allt möjligt båda dagarna och jeanette såg på oss med sina hökögon;-) att jag inte kan sluta glo på hunden i zätat..suck! 😉 Tjejernas träning gick bra och alla har utvecklats massor sen sist vi sågs tycker jag. Fina flickor!

Mysigast var väl att Sly är så otroligt GULLIG hund.  Sådan matte sådan hund;-) Tack för helgen!

 

2 kommentarer Lägg till din

  1. TACK själv för en rolig helg! Skönt att astmamedicinen gav verkan så läget var under kontroll! Vilka snälla ord – Sly blir lite mallig, matte ödmjuk & Maya tycker att det är en självklarhet 😉 Du är alltid välkommen hit! Vi är tacksamma över att ha dig som vän – både jag & hundar! 🙂 Stor Kram!

  2. marie,love&carma skriver:

    låter som ni haft det super- blir lite avis 🙂
    Kram från oss som pluggar kinesiska 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s