SM 2012 Borlänge

on

Har verkligen haft en toppenhelg. Den började förresten redan på torsdagkvällen då jeanette från linkan kom och vi tränade både lydnad och vallning ihop. Alltid lika kul att träna och extra kuuul att se Sly i fårhagen…! Hoppas vi ses snart igen!!

Till SM då..for iväg själv men fick bästa sällskapet med mig hem, tack Johanna för sällskapet!

Hur fantastisk är Maria Brandel med Ylle som går och vinner lydnads SM IGEN?!!! Helt otroligt bra!!!!!

Extra glada var vi såklart av att se Minis kusin Tease som tävlade och kom sexa tror jag. Fina lilla Tease, påminner mycket om Mini i sina rörelser. Gillar den hunden;-)

Störst i helgen var dock att en av mina finaste vänner, Helga, vann bronsmedalj med sitt lag!!! JÄTTEGRATTIS igen brudar! Ni borde heta ”nerver av stål” istället;-) Detta ska firas på klubben på onsdag!

Jag minglade runt och i år ”kände” man till fler människor bland lydnaden och det är såklart skojigt. Första dagen minglade jag både på agilityn och lydnaden men idag söndag tog jag sovmorgon och kom bara till lydnadsfinalen. FF var långt och fyllt av tempoväxlingar. Såg superkul ut!  Rutan låg på diagonalen, fjärren och inkallningen nära publiken. Kul upplägg och väldigt publikvänligt! Tack borlänge för ett fint arrangemang.

Mini och jag har utvecklats. Eller Mini då…
I helgen har hon legat lös i komposthagen runt tältet vid agilityplan. En gång hetsade hon upp sig, resterande tid låg hon antingen i regnet och solade sig (finn ett fel) eller kröp ihop i en pappisbur;-) Nemas problemas. Vi gick mer eller mindre obehindrat runt kring planerna och hon skötte sig kanoners!!!!

Några ggr vibrerade hon vid lydnadsplan men bröt fort och la sig tillrätta.  Vi passade självklart på att utnyttja tillfällena som gavs och tränade vid pågående agilitytävlingar både vittring och andra övningar som kräver koncentration. Gick fint! Så nöjd och lycklig över hennes framsteg!

Det märks verkligen att det är en grej att kvala till SM och en annan att kvala till finalen. Och sen att prestera på finalen. WOW! Hatten av för alla fina hundar och förare som kämpade! Tack för inspirationen!

 

 

En kommentar Lägg till din

  1. Johanna skriver:

    Tack själv! Så smidigt att jag kunde köra hem mig själv i din bil 😉
    Ska bli så kul att äntligen träna ihop igen i veckan!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s