Första snön..

on

Första snön har ramlat ner. Jag sitter här i mörkret med en varm kopp te och reflekterar över dagen.

Har julpyntat bloggen med ny bild som Johanna Blom fotade nyligen. Tycker den representerar varje individ så vackert

Kajsan var överlycklig över sin första snöupplevelse. Mera som kan stoppas in i munnen! Gah! Ibland kan jag bli lite galen på henne då allt ska luktas på och framför allt-ÄTAS!  Tur hon har stenmage för det behöver hon!

För det mesta är jag väldigt glad över hennes personlighet för hon är så miljöstark och stadig på jorden och så otroligt kelig och mysig, men är ibland tufft att hantera en hund som inte minns allt 😉 tex  att vi tränat på att inte slänga sig ur bilen, ur hissen, ur dörren OSV. Hon minns helt enkelt inget om det typ inte är inlärt med en godis. Hon har fortfarande heller inte pussat på nån annan hund än mina egna och gammelmoster Ginnie (fniss) och det säger rätt mycket om hur hon ser sig själv. Stark liten hund. Men otroligt förtjust i mig som tur är annars skulle jag nog haft det svårt. Och hon har heller inga fulheter för sig som dålig attityd mot övriga gänget, eller sticker på egna utflykter osv.

Tänk vad lustigt det kan vara med så olika hundtyper?! Mini stack från mig dag 2, långlina var det på den valpen. Maja var min skugga. Kajsan är framför en. Jag känner på mig att jag kommer lära mig mycket på min nya lilla flugsnappare.

Ikväll har vi börjat med lämna bollen hos mig, signalkontroll på bakåtligg och vanligt sitt. Tagit tag i stadgeövningar för det behöver hon. Mat är en stor frestelse i hennes liv..hihi! Hon har varje fall slutat sno mackor man har i händerna. Ostar på bord ligger dock fortfarande risigt till…

3 kommentarer Lägg till din

 1. Lena Eriksson skriver:

  Lycka till med den nya flugsnapparen :))

 2. marie,love&carma skriver:

  VILKEN FIN BILD 😉 Ja det är intressant att samma ras kan vara så olika
  puss och kram mia

 3. jennymorales skriver:

  Tack kära vänner! Flugsnapparen är en söt liten gosak!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s