Kajsan 10 månader och lite annat

on

Kajsan växer och är snart 10 månader. Fortfarande löjligt glad i henne och fast hon inte kan så mycket så kan hon några saker riktigt bra. Jag har ingen brådska och har andra sätt jag vill träna en del saker på denna gång. Med andra ord skyndar vi superlångsamt:-) hon ska vara valp och unghund och vi har många år på oss att träna färdigheter. Först ska vi lära känna varandra:-) Kajsan är än så länge busig och alltid strålande positiv. Och så otroligt mysig och kelig. Uppskattar närhet på ett helt annat sätt än de andra två. Dock väljer hon kaninskit före rostbiff men den målinriktningen kommer nog ändras av sig själv rätt så snabbt. Hon har ju knappt tränat på barmark utan mest i inomhushallar så hon blir alldeles till sig på platser där snön smält.

För några veckor sedan hälsade vi på pappa Wylie och husse i Småland vilket var jättekul och lärorikt, inte bara för mig utan även för Kajsan som fick träffa fåren. Husse Janne visade sig vara en fantastiskt kunskapskälla och bollplank både vad gäller bc och vallning. UNDERBART! Tack Janne! Snart börjar vi en grundkurs (äntligen,har fortfarande inte gått någon) hos Eva Karlsson. Det ser jag verkligen fram emot.

BildBildBild

Mini och jag har varit och tränat hos Lena Löfroth som visade sig vara en mycket lyhörd och proffsig coach! Ett geni på att läsa av Mini och förstod mycket väl vad jag menade. Vi löste några viktiga knutar som kommer påverka helheten och detaljerna ganska mycket. Jag log hela vägen hem om vi säger så och just nu känns det väldigt roligt att träna, tack Lena!

Har mått rätt bra i nacken men nyligen ramlade jag rakt ner på isen och har förmodligen någon nerv i kläm mellan kotorna i ryggen.  Ja, det är väl helt normalt att göra språng marsch på isen inför Kungsörtävlingen?:-)

Trodde först det var något allvarligare eftersom jag åkte in akut för avdomningar i ansiktet och jättehuvudvärk. Hoppas och tror att det är relaterat till min nackskada och olyckan. Har ju haft en bra längre period och blir lite less på de här svackorna.

Nu är det snart dags för mig att bestämma mig för vad jag ska plugga nästa termin, om jag får till det med jobbet. Sugen på att fördjupa mig mer i mental träning. Jag brinner för personlig utveckling och det hamnar ju i det facket. Jag vill förstå saker och sammanhang. Det är spännande.

Nu när jag orkat skriva klart trots dunderförkylning som jag smidigt nog åkt på i samma veva så ska jag återgå till soffläget. Det har tagit 3 dgr att skriva det här inlägget:-)

Må så gott!

En kommentar Lägg till din

  1. Kajsan verkar vara en HÄRLIG hund 🙂 Kul med folk som lyssnar, man kan ha en dialog med samt vill en väl + delar med sig av sin kunskap! Det verkar som både Janne i vallningen & Lena i lydnaden bjöd på den varan 🙂 Krya på dig nu & så hoppas jag vi kan ses längre fram. Kram från oss!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s